Cea mai valoroasă tânără luptătoare a Europei a câştigat medalia de aur în Germania. „Million Dollar Baby“ de România munceşte ca un robot

Cea mai valoroasă tânără luptătoare a Europei a câştigat medalia de aur în Germania. „Million Dollar Baby“ de România munceşte ca un robot

Ştefania Priceputu a cucerit medalia de aur a Campionatului European Juniori

Craioveanca Ştefania Priceputu a cucerit medalia de aur a Campionatului European de Lupte Juniori, concurs care a avut loc la Dortmund în Germania. Olteanca este campioană europeană de cadete (2015).

Ştefania Priceputu este cea mai valoroasă tânără luptătoare a Europei şi are o forţă incredibilă pentru vârsta ei. Olteanca în vârstă de 18 ani a fost descoperită în urmă cu şase ani de antrenorul de lupte Valentin Boboaşcă, iar de atunci a reuşi să se facă remarcată la fiecare competiţie sportivă.

Craioveanca Ştefania Priceputu a povestit că drumul spre succes a fost unul greu, dar niciodată nu s-a gândit să renunţe.

Luptătoarea este legitimată la LPS „Petrache Trişcu, în dublă legitimare cu CSM Craiova, iar ieri a obţinut  medalia de aur la Campionatul European rezervat juniorilor.

Competiţia se desfăşoară în Germania la Dortmund, iar Ştefania Priceputu a învins în finala categoriei 44 kilograme o sportivă din Rusia.

Performanţele Ştefaniei Priceputu:

 vicecampioană naţională la copii în anul 2012
 campioană naţională la concursul şcolar în anul 2013
 campioană naţională copii în anul 2013
 campioană naţională la concursul şcolar în anul 2013
 locul al III-lea la campionatul european din Bulgaria în anul 2014
 locul al V-lea la campionatul mondial din Slovacia, 2014
 campioană naţională cadeţi, 2014
 campioană mondială la concursul de lupte pe plajă, 2014
 campioană europeană la categoria cadeţi, Serbia, 2015
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: