Ce-şi doresc cu adevărat femeile de Sfântul Valentin: „Vreau să mă ceară de soţie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doamnele şi domnişoarele îşi doresc de Sfântul Valentin să aibă parte de surpize
Doamnele şi domnişoarele îşi doresc de Sfântul Valentin să aibă parte de surpize

Ziua îndrăgostiţilor bate la uşă şi odată cu această sărbătoare a iubirii domnii au pornit în goana după cadouri. Fiecare se întreabă ce îşi doresc femeile să primească de Sfântul Valentin.

Doamnele şi domnişoarele îşi doresc să primească de Sfântul Valentin, în primul rând o declaraţie de dragoste şi de ce nu o bijuterie. „Îmi doresc o cină romantică şi un cadou aparte. Nu i-am spus soţului ce vreau, însă cred că s-a gândit să îmi facă o surpriză de Ziua Îndrăgostiţilor. Anul acesta îl las să văd cum se descurcă. Este rândul lui să îmi pregătească ceva aparte. De obicei eu sunt cea care fac astfel de lucruri“, a povestit Ioana Săceanu.   

Psihologii susţin că femeile nu vor ca bărbaţii să uită de această ocazie specială. „Este adevărat că multe femei vor spune că nu-şi doresc un cadou de Sfântul Valentin, însă, în secret speră la unul. Femeile vor un bărbat grijuliu şi irezistibil căruia îi pasă de ce se întâmplă în jurul lui“, a spus Mihnea Georgescu, psiholog.

„Vreau să mă ceară de soţie“

Cristina în vârstă de 27 de ani ar fi fericită dacă de Ziua Îndrăgostiţilor ar primi un inel de logodnă. „Vreau să mă ceară de soţie. Nu i-am său ce îmi doresc, însă sper să facă acest lucru. Ne iubim şi vrem să fim toată viaţa împreună“, a povestit tânăra.

Idei de cadorui de Sfântul Valentin:

Accesorii: domnii se pot orienta către o geantă sau chiar pluşuri.

Flori şi cicolată: O cutie de bomboane de ciocolată este un cadou nu foarte greu de găsit şi nici foarte costisitor. Femeile îşi doresc de Sfântul Valentin să primească măcar o floare

Bijuterii: Bărbaţii nu au cum să dea greş dacă aleg o bijuterie, mai ales dacă este vorba chiar de inelul de logodnă
 

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite