Ce scenariu a pus la cale un român ca să jefuiască un bar din Italia. „El e. L-am văzut când îşi schimba hainele“

Ce scenariu a pus la cale un român ca să jefuiască un bar din Italia. „El e. L-am văzut când îşi schimba hainele“

Sursa captură video

Românul intrase în bar ca un client oarecare, dar când a venit momentul să-şi achite consumaţia a spus că merge afară să scoată nişte bani de la un bancomat. S-a întors, însă, înarmat, iar ce a urmat a îngrozit-o pe barmaniţă.

Totul s-a întâmplat în localitatea Sarezzo din provincia Brescia, în noaptea de 2 spre 3 iulie. Românul a intrat în "Motor Café", un bar din Via Dante Alighieri şi a comandat ceva de băut. 

Când a terminat, însă, consumaţia i-a spus barmaniţei că merge până afară să scoată nişte bani de la bancomat pentru a plăti consumaţia.

Tânărul de 27 de ani a ieşit, însă, din bar, a mers pe o stradă din apropiere unde îşi lăsase nişte haine de schimb,ş i-a pus pe faţă o mască de schi, s-a înarmat cu un cuţit de bucătărie şi s-a întors în local. Românul a ameninţat-o pe femeie că o va omorî pe loc dacă nu-i va da toate încasările.

Îngrozită, barmaniţa a reuşit să fugă prin spatele barului şi să-l anunţe pe proprietarul barului care locuia la etajul superior al clădirii. Acesta a sunat imediat la 112. Între timp românul a furat borseta barmaniţei în care nu se aflau nici măcar 50 de euro plus mai multe lozuri în valoare totală de 600 de euro.

La faţa locului au ajuns în scurt timp carabinierii. Imediat aceştia au început să vizioneze imaginile de pe camerele de supraveghere.

N-a durat decât câteva minute şi în bar şi-a făcut din nou apariţia tânărul român. Acesta îşi schimbase din nou hainele şi venise să-şi achite consumaţia. "El e. L-am văzut când şi-a schimbat hainele", le-a spus carabinierilor unul dintre martori.

Conform Qui Brescia, românul a fost pe loc încătuşat. Cu mare uşurinţă, carabinierii au găsit borseta cu bani şi lozurile furate, dar şi hainele cu care tânărul se schimbase atunci când a comis jaful.

Citiţi şi: 

Culise: Când şi cum se pot deschide restaurantele şi câte persoane pot sta la o masă 

„Surprizele“ litoralului românesc: „N-am întâlnit aşa ceva până ieri. Şi avem mulţi ani de mare“

 
 
 
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: