Casa de Asigurări de Sănătate Dolj are un director de meserie lăutar. Vezi aici despre cine este vorba!

Casa de Asigurări de Sănătate Dolj are un director de meserie lăutar. Vezi aici despre cine este vorba!

Cristian Popescu este noul director de la CAS Dolj

Cristian Popescu a fost numit din nou  director la Casa de Asigurări de Sănătate din Dolj. Şeful de la CAS a fost filmat în anul 2010 în timp ce presta un program artistic la orgă. Bărbatul a recunoscut atunci că are talent la muzică şi că a fost invitat să cânte la unele petreceri, dar şi în campania electorală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noul şef de la CAS Dolj a mai spus că are talent la muzică şi că în timpul liver mai câştigă un ban „ Mă mănâncă palmele şi din acest motiv cânt. Este o pasiune a mea de mic copil. Este adevărat că am cântat în campania electorală, dar am fost acolo unde m-au invitat şi nu am refuzat nici măcar o invitaţie“ , a spus directorul Casei de Asigurări de Sănătate Dolj.

Cristian Popescu a mai fost director la Casa de Asigurări de Sănătate Dolj, însă a fost imediat demis după ce în presă au apărut informaţii că este lăutar.

Noul şef de la CAS Dolj nu a trecut în anul 2010 în declaraţia de avere ce venituri a încasat în urma manifestărilor la care a fost invitat să cânte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: