Captură uriaşă de heroină la Calafat. Poliţiştii au găsit drogurile în maşina unor cetăţeni bulgari care treceau graniţa în România

Captură uriaşă de heroină la Calafat. Poliţiştii au găsit drogurile în maşina unor cetăţeni bulgari care treceau graniţa în România

Poliţiştii de Frontieră au găsit şase kilograme de heroină în maşina unor cetăţeni bulgari

Poliţiştii de frontieră români au găsit şase kilograme de heroină în maşina unor cetăţeni bulgari care voiau să treacă graniţa în România. Drogurile ar fi trebuit să ajungă în Austria.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii de Frontieră din Calafat au intuit că este ceva suspect şi au început să facă un control amănunţit asupra autoturismului. Imediat au depistat, într-un spaţiu special amenajat în lateralele banchetei din spate, 12 pachete, în greutate de aproximativ 500 grame fiecare, ce conţineau o substanţă maronie, suspectă a fi heroină. Conform protocolului între români şi bulgari, substanţa a fost predată, pentru analiză, autorităţilor bulgare.
 
„În urma cercetărilor preliminare efectuate de autorităţile bulgare, acestea au informat că a rezultat cantitatea totală de 6.203 grame, iar în urma testelor efectuate a rezultat că substanţa este heroină“, se arată în comunicatul emis de Poliţia de Frontieră.
 
VIDEO
 
Cei doi bulgari voiau să intre vineri în România cu un autoturism marca Volvo înmatriculat în Bulgaria, iar drogurile ar fi trebuit să ajungă în Austria.
 
Cei doi bulgari au fost reţinuţi, iar conforrm protocolului încheiat cei doi suspecţi au fost preluaţi de autorităţile bulgare, în vederea continuării cercetărilor. La finalizarea anchetei, urmează să fie luate măsurile legale ce se impun.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările