Calvarul lui Wotte în Bănie

Antrenorul Universităţii Craiova a încasat doar un salariu, a fost dat afară din apartamentul în care locuia, i s-a reţinut maşina de serviciu şi i s-a tăiat telefonul mobil

Ştiri pe aceeaşi temă

Mark Wotte a venit cu ambiţii mari în România. Şi-a propus să facă performanţă, dar entuziasmul i-a dispărut după primele două luni.

Nemulţumit de rezultatele Craiovei cu Wotte pe bancă, patronul Adrian Mititelu a luat decizia de a-l suspenda din funcţie pe tehnicianul olandez, după meciul pe care oltenii l-au pierdut acasă cu Internaţional Piteşti (1-3).

Imediat a apărut şi motivul suspendării: Mark Wotte împreună cu secundul Cornel Papură ar fi petrecut cu dame de companie înaintea confruntării cu argeşenii!

„Această poveste este o invenţie menită să mă denigreze. Singura mea vină a fost în că în noaptea dinaintea meciului cu Internaţional am ieşit afară din hotel pentru a da invitaţii la meci unor prieteni", s-a apărat batavul şi a sperat că după expirarea suspendării de 30 de zile va reveni pe banca Universităţii.

Numai că, ceea ce s-a întâmplat în continuare i-a complicat şi mai tare situaţia. Mai întâi a fost dat afară din apartamentul în care locuia, întrucât cei de la club nu i-au mai plătit chiria, apoi i s-a închis telefonul mobil şi a aflat că nu mai poate circula cu maşina de serviciu. Mai mult decât atât, de la 1 martie Wotte nu a mai primit niciun salariu.

Nicolo Napoli a păţit la fel

Aruncat în stradă, olandezul a refuzat să se întoarcă în ţara natală pentru a nu i se imputa faptul că-şi părăseşte locul de muncă. Wotte a locuit o perioadă la hotel, dar când şi-a epuizat şi ultimele finanţe a fost nevoit să se mute într-un apartament al cărui proprietar este
Corneliu Papură.

Suspendarea lui Mark Wotte a expirat la începutul lunii, iar olandezul ar trebui să revină în funcţia de antrenor principal al Craiovei. Nimeni nu l-a anunţat însă nimic în această privinţă. „Sunt în continuare antrenorul Universităţii, mă voi prezenta la reunirea echipei", a declarat Wotte recent.

Wotte nu e primul antrenor batjocorit de Craiova. În 2003, Nicolo Napoli a fost umilit de fostul patron Dinel Staicu, care a dorit să-l facă să renunţe singur la contractual cu oltenii.

Italianul a fost mutat într-o garsonieră confort 3 dintr-un cartier rău famat al Craiovei, pus să circule cu o Dacia 1100 şi trimis să antreneze o grupă de juniori.

Mititelu, cowboy de Booveni!

Mititelu şi-a făcut blog şi a publicat fotografii şi detalii din viaţa sa. Boss-ul din Bănie a spus că se mândreşte pentru că s-a născut şi a crescut în satul doljean Booveni, unde şi-a ocupat timpul cu păscutul vacilor, călăritul cailor, dar şi cu alte activităţi.

Mititelu a menţionat că s-a angajat prima dată la 17 ani la Oficiul Judeţean de Turism Dolj ca încărcător-descărcător de navete, şi că, cinci ani mai târziu, şi-a deschis o fabrică de pâine.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările