Bărbatul care şi-a şantajat patronul cu înregistrări audio-video compromiţătoare, condamnat cu suspendare şi la muncă în folosul comunităţii

Bărbatul care şi-a şantajat patronul cu înregistrări audio-video compromiţătoare, condamnat cu suspendare şi la muncă în folosul comunităţii

Angajatul care şi-a şantajat patronul condamnat la închisoare cu suspendare Foto: Arhiă

Aurelian Slăvoiu, în vârstă de 30 de ani, din Craiova, a fost arestat anul trecut pentru comiterea infracţiunii de şantaj. Bărbatul i-a cerut fostului patron suma de 1000 de lei ca să nu facă publice înregistrări audio-video compromiţătoare.

Magistraţii Judecătoriei Craiova l-au condamnat pe Aurelian Slăvoiu la 1 an şi 6 luni de închisoare cu suspendare pentru şantaj, dar şi la 90 de zile de muncă în folosul comunităţii. Sentinţa dată nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Craiova.

Aurelian Slăvoiu i-a cerut fostului patron suma de 1000 de lei ca să nu facă publice înregistrări audio-video compromiţătoare. „Administratorul unei societăţi comerciale a sesizat poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova despre faptul că un fost angajat al societăţii îl ameninţă cu transmiterea către mass-media a unor înregistrări audio-video compromiţătoare, legate de activitatea comercială a firmei, dacă nu i se remite suma de 1.000 de lei”, au declarat anul trecut în luna iunie reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Dolj.
   
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: