AUDIO Ce a păţit o femeie când a urcat într-o maşină de ocazie. „Nu sunt Dincă, lasă-mă să te pup jos de două ori“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia a urcat din Craiova în autoturismul de ocazie şi a cerut să fie dusă în localitatea Filiaşi. Pe drum, însă, şoferul a început să-i facă tot felul de avansuri. Disperată, clienta a înregistrat o parte din convorbire cu telefonul.

Povestea a fost semnalată pe Facebook de Avizier Filiaşi. Incidentul a avut loc în urmă cu aproximativ o lună. Femeia a urcat într-un maşină Opel de culoare închisă la volanul căreia se afla un bărbat de peste 50 de ani. După câţiva kilometri parcurşi, când cei doi au ajuns în dreptul unui câmp, şoferul a început să-i facă tot felul de avansuri. Clienta i-a cerut să înceteze şi a început să înregistreze cu telefonul ce spunea bărbatul.

„Acuma, na! Cum crezi tu, cum vrei tu! Dar eu te rugai frumos, dacă mă înţelegi. Dacă vrei să mă înţelegi, mă înţelegi. Nu forţez nota, nu-ţi mai zic... Te iau în maşină, de ce nu, doamne fereşte. Dar nu-ţi mai zic, dacă tu mă refuzi aşa dintr-o dată, na!... Toate rămâneau între noi! Deci nu se auzea absolut nimic. Un lucru mascat, e mascat... Totuşi ai putea să mă laşi că nu-ţi fac altceva. Doar te pup jos de două ori şi revenim. Şi în rest... nimic, nimic, nimic. Nu se întâmplă nimic. Nu-ţi fie frică, nu îţi fie teamă că nu sunt Dincă. Ai văzut la TV? Nu vrei tu să mă laşi să te pup şi eu de două ori?”, i-a spus şoferul clientei sale.

Femeia a coborât tremurând, dar nu a mers la poliţie să semnaleze ce i s-a întâmplat. Şi nici în următoarele zile nu a depus plângere. Singurul lucru pe care l-a făcut a fost acela de a da publicităţii înregistrarea pentru ca toată lumea să poată auzi vocea bărbatului.

Chiar dacă femeia nu a reclamat incidentul, poliţiştii din Filiaşi au demarat cercetările pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite