Arme găsite în casa lui Mary, tânărul care a scos pistolul în trafic şi a ameninţat un şofer VIDEO

Arme găsite în casa lui Mary, tânărul care a scos pistolul în trafic şi a ameninţat un şofer VIDEO

Armele găsite în casa lui Mary Mocea Sursa FOTO / IPJ Dolj

Abia la 10 zile după incident, poliţiştii doljeni au descins în casa lui Mary Mocea. Individul este acum de negăsit. Cel mai probabil, acesta a fugit deja din ţară.

Cazul lui Mary Mocea, tânărul de 22 de ani din comuna doljeană Sălcuţa, a fost preluat de Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Dolj. Şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova supraveghează acum ancheta. Totul se întâmplă, însă, abia după 10 zile de la incident. Poliţiştii doljeni susţin că nu au putut să facă mai mult în această perioadă pentru că nu ştiau că există imagini cu incidentul. 

"Bărbatul care a formulat plângerea a spus că a fost ameninţat cu un pistol, individul a fost depistat în trafic, percheziţionat, dar nu s-a găsit nicio armă.  Mai mult, tânărul a recunoscut că a avut un conflict în trafic, dar a declarat că nu avea în mână un pistol, ci o cheie de maşină. Totuşi, s-a deschis dosar penal de la început", a fost declaraţia reprezentanţilor IPJ Dolj. 

După apariţia în spaţiul public a imaginilor în care se vedea foarte clar că tânărul de 22 de ani că l-a urmărit în trafic pe şofer şi l-a ameninţat - nu o dată, ci de mai multe ori cu pistolul, cercetările au fost extinse.

 

 
"Politistii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Dolj, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecătoria Craiova, au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa tânărului de 22 de ani, din comuna Sălcuţa, bănuit de comiterea infracţiunilor de ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor. 

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii doljeni au găsit la adresa respectivă două pistoale tip airsoft, a căror deţinere nu este supusă autorizării, 7 butelii de gaz aferente unuia dintre pistoale şi 50 de bile de plastic. 

Bunurile identificate au fost ridicate de polţtişti în vederea continuării cercetărilor. La aceste activităţ au participat şi poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăţ, Serviciului Criminalistic Dolj, precum şi luptători din cadrul Serviciului Actţuni Speciale", se arată într-un comunicat de presă.
 
Mary Mocea, în vârstă de 22 de ani din Sălcuţa, este de negăsit, iar familia sa susţine că nu ar şti unde este. Se bănuieşte că tânărul ar fi plecat deja din ţară, dar informaţia nu a fost până acum confirmată de poliţişti.
 
Vă recomandăm să citiţi şi:
 
 
 
 
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările