Altă tragedie în familia femeii din Craiova care a murit la 3 ore după ce medicii au trimis-o acasă. Fiul ei a căzut de la etaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa FOTO Facebook / Klaus Vladem
Sursa FOTO Facebook / Klaus Vladem

Fiul femeii care a murit în urmă cu două săptămâni, după ce medicii i-au pus un diagnostic greşit, s-a stins şi el din viaţă. Tânărul, în vârstă de 27 de ani, a căzut de la etajul 5 al blocului unde locuia împreună cu prietena sa. "Te voi iubi mereu, mama mea, îngerul meu păzitor".

Familia Vărzaru din Craiova este în stare de şoc. Klaus, fiul Gabrielei Vărzaru, femeia care suferea de pancreatită hemoragică, dar medicii i-au spus că are o banală nevralgie şi au trimis-o acasă, a decedat. Moartea tânărului este învăluită, însă, în mister. Când a căzut de la etajul 5 al blocului în care locuia, toată lumea a vorbit despre o sinucidere.  

"Nu a suportat moartea mamei. Mereu spunea că vrea dreptate, ca vrea să ştie adevărul, că medicul care a greşit diagnosticul trebuie să plătească, spunea că nu trebuie să mai lucreze în sistem şi întreba obsesiv de ce ancheta nu se desfăşoară mai repede. A fost lângă mama lui până în ultima clipă. A divinizat-o. A murit în braţele lui. Sigur nu a suportat pierderea şi a vrut să plece după ea", au spus toţi apropiaţii când au aflat că fiul Gabrielei a căzut de la etaj.

Singura care are altă variantă şi refuză să vorbească despre o posibilă sinucidere este prietena lui Klaus. 

"Este imposibil să facă asta. S-a urcat la geam să gonească nişte porumbei cu o coadă de mătură şi a alunecat. Coada de mătură nu am mai găsit-o. Dacă dorea să se sinucidă, ce făcea cu coada de mătură după el? Mereu veneau porumbeii la geamul nostru şi ne enervau, făceau gălăgie. Sigur asta a făcut. E imposibil să se fi sinucis! Imposibil, nu mai spuneţi asta, vă rog mult ", le-a spus Luiza Pătrulescu tuturor prietenilor. 

Luiza şi Klaus erau împreună de 4 ani şi locuiau împreună.

Ultimul mesaj scris de Klaus Vărzaru pe pagina de socializarea fost în ziua înmormântării mamei sale: "Te voi iubi mereu MAMA MEA , îngerul meu păzitor", a scris tânărul.

Poliţiştii din Craiova au demarat o anchetă şi încearcă să stabilească exact ce s-a întâmplat.

Mama lui Klaus, Gabriela Vărzaru, a murit pe data de 30 septembrie. Femeia, în vârstă de 49 de ani, s-a simţit rău şi a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Aici, însă, medicul de gardă, după ce i-a cerut să nu se mai vaite atât pentru că are o banală nevralgie, a trimis-o acasă. După trei ore, femeia a decedat, iar în urma necropsiei s-a stabilit că suferea de pancreatită hemoragică.

Conducerea Spitalului a anunţat că a demarat o anchetă. Cazul este cercetat şi de procurorii craioveni.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Sex şi escrocherii la Penitenciarul Vaslui. Directorul contraatacă: „Datele sunt confidenţiale”

 

Gestul extrem al unui vânzător dintr-o piaţă din Suceava: l-a ucis pe clientul care i-a criticat marfa

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite