Alertă în localitatea Segarcea, din Dolj: 40 de persoane s-ar fi infestat cu HIV de la un tânăr care a murit săptămâna trecută, fiind diagnosticat cu SIDA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 25 de ani din Segarcea a murit săptămâna trecută, iar diagnosticul iniţial a fost de infarct. După autopsie, medicii au descoperit că, de fapt, tânărul avea SIDA. În prezent, 40 de persoane au mers să îşi facă analizele pentru a vedea dacă au luat boala, iar autorităţile spun că toţi 40 sunt sunt suspecţi de SIDA.

UPDATE/ Surse medicale spun că până acum virusul a fost confirmat pentru o tânără, fosta iubită a bărbatului.

Unii locuitori din oraşul Segarcea au povestit că au aflat că tânărul de 25 de ani era infestat cu HIV după ce a decedat. „De vină este mama băiatului. Nu este normal ce a făcut. Trebuia să le spună fetelor că Daniel era infectat cu virusul HIV. Peste 30 de persoane au venit la spital să îşi facă analize în ultimele zile“, a povestit Adela Dobre, în vârstă de 26 de ani.

Medicul de familie a încercat să le avertizeze pe fetele din anturajului băiatului că este infectat cu virusul HIV. Mama tânărului l-a dat în judecată pe doctor pentru că a furnizat informaţii confidenţiale.

Până în momentul de faţă la poliţie nu a fost depusă nicio plângere cu privire la persoane infestet cu virusul HIV.

Vecinii tânărului de 25 de ani infestat cu virusul HIV au povestit că au aflat în urmă cu trei ani adevărul. „Fetele mele mi-au spus că nu au avut niciodată o relaţie cu Daniel. Am aflat în urmă cu trei ani că era infestat cu HIV. Nimeni nu ştie din ce cauză a murit. Mama băiatului mi-a spus că a făcut infarct“, a spus un vecin.       

Aproximativ 40 de persoane s-au prezentat în ultima perioadă la medic în Segarcea, judeţul Dolj, pentru a-şi face testul de HIV/SIDA, după ce au aflat că tânărul de 25 de ani care a murit săptămâna trecută avea boala.

Din primele informaţii, se pare că băiatul a întreţinut relaţii sexuale cu mai multe tinere care, la rândul lor, au întreţinut relaţii intime cu alte persoane. Toţi cei 40 sunt, deocamdată, suspecţi de HIV. „Este şi vina mamei tânărului. Ea ar fi trebuit să le spună fetelor cu care venea el acasă că băiatul ei are această boală“, a declarat primarul oraşului Segarcea, Nicolae Popa.

[<a href="//storify.com/Alinavasile123/groaz-in-segarcea" target="_blank">View the story "Groază în Segarcea: un tânăr purtător de HIV şi-a infectat iubitele intenţionat" on Storify</a>]

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite