Alcoolul i-a luat minţile. Şi-a ucis cel mai bun prieten lovindu-l cu furca în cap

Alcoolul i-a luat minţile. Şi-a ucis cel mai bun prieten lovindu-l cu furca în cap

Agresorul a fost reţinut pentru 29 de zile

Ion Mintenaş, în vârstă de 57 de ani, din comuna doljeană Carpen, este acuzat de comiterea infracţiunii de omor calificat. Bărbatul şi-a ucis prietenul de pahar lovindu-l cu furca în cap.

 

Marin Dinuţ a mers vineri dimineaţa în vizită la Ion Mintenaş, iar cei doi prieteni au început să se cinstească cu vin. După ce au băut bine între cei doi bărbaţi a izbucnit un scandal, iar Mintenaş a pus mâna pe o furcă şi şi-a lovit prietenul de pahar în cap.Victima a decedat la scurt timp din cauza loviturilor primite.''Bărbatul a fost imediat reţinut, iar Tribunalul Dolj a admis propunerea de arestare preventivă a procurorilor. Este acuzat de comiterea infracţiunii de omor calificat.'', a spus  Magda Bădescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.
 
Vecinii au declarat că cei doi bărbaţi se apucau la ceartă de fiecare dată când consumau băuturi alcoolice.''S-au mai bătut de câteva ori. Se întâlneau pe fiecare seară şi beau până dimineaţa. Din păcate distracţia lor s-a transformat acum în ceva urât.'', a spus un bărbat.
 
Avocatul lui Ion Mintenaş a făcut deja recurs împotriva măsurii de arestare preventivă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: