Ai vrea să lucrezi la Zara? Inditex continuă campania de recrutări pentru magazinele sale din mallul Electroputere Parc

Ai vrea să lucrezi la Zara? Inditex continuă campania de recrutări pentru magazinele sale din mallul Electroputere Parc

Inditex caută şase oameni pentru magazinele mărcilor Zara, Stradivarius, Bershka şi Pull&Bear

Compania Inditex caută în continuare manageri pentru magazinele Zara, Pull&Bear, Stradivarius şi Bershka, având nevoie de oameni care au cel puţin un an experienţă în industria modei sau în retail.

Inditex a publicat din nou anunţul de angajare a şase oameni pentru cele patru magazine pe care le va deschide în centrul comercial Electroputere Parc din Bănie. Potrivit anunţului, compania caută candidaţi cu cel puţin un an experienţă în industria modei sau în retail, care să cunoască limba engleză şi să aibă abilităţi de comunicare şi convingere pentru posturile de manager magazin şi de asistent manager.
CV-urile şi scrisorile de intenţie vor fi depuse pe site-ul www.joinfashioninditex.com, anunţul fiind valabil până la începutul lunii decembrie.
Compania Inditex nu a făcut încă un anunţ oficial cu privire la intenţia de a deschide magazine încă de anul acesta, inaugurările fiind aşteptate pentru primul trimestru din 2012.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările