Acces limitat la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova, din cauza gripei. Se mai pot face vizite doar în intervalul orar 17.00 - 19.00

Acces limitat la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova, din cauza gripei. Se mai pot face vizite doar în intervalul orar 17.00 - 19.00

Acces limitat al vizitatorilor la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova, din cauza epidemiei de gripă

Cinci cazuri de gripă au fost depistate în judeţul Dolj, iar numărul cazurilor de viroze şi pneumonii a crescut foarte mult în această perioadă. La Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova a fost limitat accesul, iar vizitele se mai pot face doar în intervalul orar 17.00 - 19.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

La Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova sunt mulţi pacienţi internaţi cu viroze, atât copii, dar şi adulţi, iar conducerea unităţii spitaliceşti a luat decizia să limiteze accesul vizitatorilor. „Ca să evităm răspândirea bolii am decis să limităm accesul vizitatorilor în spital. Se mai pot face vizite doar în intervalul orar 17.00- 19.00. Până acum se putea intra şi dimineaţa. Am avut internaţi şi bolnavi de gripă, dar, din fericire, nu s-a înregistrat nici un deces“, a precizat doctorul Constantin Ecobici, purtător de cuvânt al Spitalului de Boli Infecţioase din Craiova.

De la începutul lunii februarie la Spitalul de Boli Infecţioase au fost internaţi peste 100 de pacienţi cu afecţiuni respiratorii.

citeste totul despre: