A murit primarul din comuna doljeană Catane: „Sunt doar răcit, nu cred că am Covid”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Marius Dinulescu FOTO / Facebook
Primarul Marius Dinulescu FOTO / Facebook

Marius Dinulescu, în vârstă de 52 de ani, era internat de o săptămână la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova. Apropiaţii acestuia au declarat că „saturaţia i-a scăzut brusc de la 90 la 60”.

Primarul din comuna doljeană Catane a început să se simtă rău în urmă cu aproximativ două săptămâni. "Nu mă simt prea bine, sunt doar răcit,  nu cred că am Covid. Voi sta câteva zile acasă, liniştit. Aşa mi-a recomandat medicul de familie". Asta le-a spus colegilor  Marius Dinulescu în ziua în care s-a hotărât să-şi ia câteva zile concediu medical. 

Zilele treceau şi starea primarului devenea tot mai îngrijorătoare. A făcut testul şi s-a dovedit că era pozitiv.

"A fost internat în urmă cu o săptămână la Craiova, La Spitalul de Infecţioase. La început a fost bine, dar în weekend l-au mutat pe ATI . Saturaţia i-a scăzut brusc de la 90 la 60. L-au şi intubat, dar degeaba, nu l-au mai putut salva. Nu credeam că se va ajunge aici. Nu ne vine să credem", a declarat un angajat al Primăriei Catane.

Marius Dinulescu era în funcţia de primar al localităţii Catane din 2016.

Vă recomandăm să citiţi şi:

„Carantina de weekend” – un posibil compromis între izolare şi relaxare

Preşedinta Colegiului Medicilor Bihor, după audierea doctoriţei Flavia Groşan: „Va continua să îşi trateze pacienţii exact cum a făcut-o până acum“ VIDEO

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite