A fost vandalizat sediul clubului FC Universitatea Craiova. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru distrugere

A fost vandalizat sediul clubului FC Universitatea Craiova. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru distrugere

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru distrugere

Un geam al sediului FC Universitatea Craiova a fost spart aseară de persoane necunoscute. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru distrugere.

Oamenii legii au ajuns la faţa locului şi încearcă şi stabilescă persoanele care au aruncat cu pietre în fereastra clubului FC Universitatea Craiova. „S-a întocmit dosar penal pentru distrugere“, a spus Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.
 
Suporterii sunt supăraţi pe Adrian Mititelu 
 
Adrian Mititelu a decis să retragă FC Universitatea Craiova din liga a doua, însă suporterii au reacţionat imediat şi i-au cerut să cedeze echipa de fotbal Asociaţiei „Ştiinţa suntem Noi“. Suntem pe viaţă suporterii clubului de fotbal FC Universitatea Craiova. Nu ne interesează alte grupări şi nici nu urmărim controverse cu simpatizanţii altor echipe de fotbal. Singurul nostru scop este sprijinul necondiţionat şi dezinteresat pentru echipa care are ca stemă leul alb şi care se află temporar în proprietatea lui Adrian Mititelu. Nu avem nicio legatură cu nici o altă asociaţie a suporterilor. Nu sunt printre noi membri ai Peluzei Sud. Suntem un grup de suporteri independenţi care nu suntem inregimentaţi politic şi nici nu putem fi manevrati de nimeni. Acţiunile noastre sunt cunoscute publicului larg: Noi am strâns bani pentru a premia jucatorii la meciul cu CS U, noi am organizat Gala Suporterilor FC U Craiova. Şi nu ne vom opri aici. Avem forţa şi ne sprijinim financiar pe donaţii ale membrilor asociaţiei. În prezent lucrăm la cel mai sănătos proiect din fotbalul romanesc.- L-am sprijinit pe Adrian Mititelu. L-am apărat in faţa tuturor criticilor şi i-am acordat libertate deplină in luarea deciziilor cu privire la clubul de fotbal pe care îl iubim. Din nefericire, această incredere nu ne-a fost răsplătită pe masură. Actualul proprietar al brandului FC Universitatea Craiova a distrus această legendă urmând a o retrage din campionatul Diviziei B - seria a II-a. Ca urmare cerem imperativ să ne fie cedat acest brand. Aceasta cedare se va face gratuit şi fără niciun fel de pretenţii viitoare intrucât actualul manager şi-a demonstrat incapacitatea şi neputinţa. Chiar dacă trăim vremuri grele, nu ne-am imaginat niciodată că se va ajunge la retragerea echipei din campionat. Nu mai avem nevoie de nici un fel de scuze. Nu mai vrem sa auzim eternul X sau Y este vinovat pentru că mi-au blocat afacerile. Adrian Mititelu are la dispoziţie 48 de ore să cedeze echipa asociaţiei ţnoastre. Această cerere nu este negociabilă întrucât însuşi Adrian Mititelu a afirmat în nenumarate rânduri că va ceda echipa suporterilor. Noi suntem decişi să terminăm acest campionat, să facem tot posibilul pentru a ajunge înapoi în Liga 1 şi vom demonstra că putem mult mai mult decât a realizat actualul proprietar al clubului“, au scris pe data de 28 martie reprezentanţii Asociaţiei „Ştiinţa suntem Noi“. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: