Şefii spitalului unde o liftieră ar fi cerut şpagă din bunurile pentru copiii bolnavi: „Nu vom mai tolera acuzaţii nefondate venite din mediul online“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lift într-un spital din România FOTO Adevărul
Lift într-un spital din România FOTO Adevărul

Conducerera Spitalului de Urgenţă din Craiova a anunţat că liftiera acuzată că a cerut şpagă din bunurile destinate copiilor bolnavi de cancer şi-a dat demisia. În plus, şefii spitalului susţin că vor lua măsuri neîntârziat în cazul unor nereguli semnalate în unitatea medicale strict pe cale oficială.

Femeia nu mai era angajata spitalului. Ieşise la pensie, însă ceruse să mai lucreze până la sfârşitul lunii ianuarie 2019. După ce un inginer de la Uzinele Ford Craiova a povestit pe Facebook că a fost abordat de liftieră şi că aceasta i-ar fi cerut să-i doneze una dintre plasele cu daruri destinate copiilor internaţi în secţia de Oncologie, femeia şi-a prezentat demisia în faţa Comisiei de Disciplină.

Şefii spitalului din Craiova au mai spus că toţi cei care sesizează eventuale aspecte negative în incinta unităţii sanitare ar trebui să aibă curajul să depună plângeri oficiale, nu doar să scrie pe reţelele de socializare.

"Cu toţii ne dorim un sistem sanitar mai bun şi considerăm că putem reuşi doar împreună. Putem garanta că nu vom tolera niciun fel de abatere din partea salariaţilor, dar nici nu vom mai tolera anumite acuzaţii nefondate venite din mediul online. Facem un apel către toţi cei care sesizează anumite aspecte negative în incinta Spitalului Clinic Judeţean de Urgentă Craiova, de orice natură, să aibă curajul să vină să ne sesizeze oficial, nu doar să scrie pe Facebook poveşti, unele adevărate, altele nu. Deşi domnul care a făcut acuzaţiile pe o reţea de socializare nu a venit să depună o plângere oficială, anchetă internă în acest caz a continuat. Doamna şi-a prezentat demisia când a fost audiată în comisia de disciplină. Vă aducem la cunoştinţă că liftieră acuzată în mediul online că ar fi pretins un cadou de la un grup de voluntari veniţi la spital să aducă daruri pentru copiii bolnavi şi-a prezentat în cursul zilei de astăzi, 13 decembrie, demisia", se arată în comunicatul de presă semnat de conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite