În oraşul Dăbuleni, ca în deşertul Sahara. Au fost înregistrate temperaturi record: 47 de grade Celsius VIDEO

În oraşul Dăbuleni, ca în deşertul Sahara. Au fost înregistrate temperaturi record: 47 de grade Celsius VIDEO

În Dăbuleni a fost astăzi ca în Sahara, iar temperaturile au depăşit 40 de grade Celsius

Meteorologii au anunţat cod roşu de caniculă în Oltenia, cu temperaturi până la 42 de grade Celsius. În oraşul Dăbuleni la ora 14.00 au fost înregistrate temperaturi de 47 de grade Celsius.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oamenii au declarat că în Dăbuleni astăzi a fost exact ca în Sahara. Temperaturile au urcat în termometru ajungând la ora 14.00 la 47 de grade Celsius.
 
„Te sufoci  de căldură, iar eu cred că astăzi temperaturile au ajuns la sol la peste 50 de grade Celsius, deşi meteorologii au anunţat că la Dăbuleni vor fi 42 de grade Celsius. La noi este exact ca în Sahara, însă trebuie să muncim şi pe caniculă. Şi anul trecut a fost cald, dar nu ca acum. Dacă o să fie aşa până în luna septembrie nu ştiu cum ne vom descurca“, a declarat Gigi Bârzăneanu.
   
 
Cele mai ridicate temperaturi au fost înregistrate ieri şi la Calafat şi Bechet, iar temepraturile au urcat în termoetru ajungând la 39 de grade Celsius. 
 
 
Medicii ne recomandă atunci când este extrem de cald să bem de două ori mai multă apă decât într-o zi normală. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările