Împuşcături pe străzile din Craiova. Poliţiştii au tras 10 focuri de avertisment pentru a opri un şofer în trafic

Împuşcături pe străzile din Craiova. Poliţiştii au tras 10 focuri de avertisment pentru a opri un şofer în trafic

Poliţiştii au tras 10 focuri de avertisment Foto: Arhiva

Poliţiştii de la circulaţie au fost nevoiţi să tragă 10 focuri de avertisment pentru a opri un şofer în trafic pe bulevardul 1 Mai din Craiova.

Poliţiştii au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism al cărui conducător nu s-a conformat şi a demarat către bulevardul 1 Mai. „Pentru oprirea autoturismului, identificarea şi legitimarea conducătorului vehiculului s-a folosit armamentul din dotare de către unul dintre poliţişti, care a executat mai multe  focuri de avertisment“, a declarat Amelia Barbu, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Şoferul a reuşit să fugă

Şoferul care conducea un Audi R8 a reuşit să scape de oamenii legii şi nici până în acest moment nu a fost găsit. „Conducătorul auto nu a oprit, continuându-şi deplasarea către ieşirea din municipiul Craiova, către oraşul Balş, astfel încât poliţiştii nu au reuşit prinderea sa. În cauză se continuă cercetările pentru identificarea conducătorului auto şi stabilirea împrejurarilor care au determinat refuzul acestuia de a opri la semnalul regulamentar de oprire al politiştilor“, a spus Amelia Barbu, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: