17 ani şi 8 luni de închisoare pentru că a lovit intenţionat cu maşina un poliţist

17 ani şi 8 luni de închisoare pentru că a lovit intenţionat cu maşina un poliţist

A fost condamnat la închisoare după ce a lovit un poliţist

Severus Imandiţă, în vârstă de 19 ani, din Craiova, a fost condamant de magistraţii Tribunalului Dolj la 17 ani şi 8 luni de închisoare după ce a lovit intenţionat cu maşina un poliţist. Tânărul a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunilor de ultraj combinat cu tentativă de omor şi conducere fără permis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şoferul în vârstă de 19 ani a fost oprit în trafic la începutul anului, iar în momentl în care poliţistul i-a solicitat documentele, acesta a demarat în trombă şi l-a lovit intenţionat u maşina pe omul legii. Inculpatul a fugit din ţară în Germania, iar în luna august a fost extrădat.
 
Severus Imandiţă a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunilor de ultraj combinat cu tentativă de omor şi conducere fără permis. Magistraţii Tribunalului Dolj l-au ondamnat săptămâna trecută la 17 ani şi 8 luni de închisoare cu executare. Sentinţa nu este definitive, ea putând fi atacată cu apel.
 
„Condamnă pe inculpatul Iamandiţă Severus la pedeapsa de 15 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de ultraj. Condamnă pe inculpatul Iamandiţă Severus la pedeapsa de 2 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Contopeşte pedepsele aplicate în pedeapsa cea mai grea de 15 ani închisoare, la care adaugă sporul de o treime din totalul celorlalte pedepse stabilite, astfel că în final inculpatul Iamandiţă Severus execută pedeapsa rezultantă de 15 ani şi 8 luni închisoare.(...) dispune executarea în întregime a pedepsei de 2 ani închisoare care nu se contopeşte cu pedeapsa aplicată prin prezenta, astfel că în final inculpatul Iamandiţă Severus execută pedeapsa rezultantă de 17 ani şi 8 luni închisoare”, se arată în hotărârea instanţei.
 
Inculpatul trebuie să îi achite poliţistului 50.000 de lei daune morale şi 6000 de lei cheltuieli judiciare.
   
 
citeste totul despre: