15 percheziţii în patru judeţe într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudiciu de 4 milioane de lei

15 percheziţii în patru judeţe într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudiciu de 4 milioane de lei

Oamenii legii au efectuat  15 percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală

15 percheziţii au avut loc pe data de 18 decembrie, la domiciliile unor persoane fizice, dar şi la sediul mai multor societăţi comerciale din Dolj, Prahova, Gorj, Călăraşi, într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudiciu de 4.016.900 lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

12 percheziţii au fost efectuate în municipiul Craiova şi localităţile Coşoveni, Coţofenii din Faţă şi Gângiova, judeţul Dolj iar alte trei în judeţele Prahova, Gorj şi Călăraşi. „Oamenii legii au identificat documente contabile referitoare la relaţii comerciale derulate de 22 de societăţi comerciale, 3 întreprinderi individuale şi au ridicat ştampilele a patru societăţi comerciale. În perioada aprilie 2015-mai 2016, S.C. MRG METAL S.R.L. a evidenţiat în documentele contabile achiziţii fictive de deşeuri feroase şi neferoase de la un număr de 20 de societăţi comerciale de tip ”fantomă” sau societăţi care nu au confirmat relaţiile comerciale înregistrate în contabilitate de către S.C. MRG METAL S.R.L. şi declarate organelor fiscale. Scopul final a fost acela al sustragerii de la plata obligaţiilor fiscale generate de activitatea comercială desfăşurată, cauzând astfel un prejudiciu bugetului consolidat al statului în cuantum de 4.016.900 lei, reprezentând impozit pe profit şi T.V.A“, se arată în comunicatul emis de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările