Vlad Dediu, liderul Uniunii Naţionale a Studenţilor din România, a murit înecat, la mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Dediu Arhivă personală
Vlad Dediu Arhivă personală

Tânărul care a fost scos sâmbătă din apa Mării Negre în stop cardio-respirator a murit în timpul nopţii, la spitalul din Constanţa.

Vlad Dediu, de 22 de ani, a intrat în mare, în zona Clubului Fratelli, să se îmbăieze şi nu a mai ieşit la mal. După ceva timp, a fost scos din apă în stop-cardiorespirator şi, după ce a fost resuscitat de echipajul medical, iar apoi a fost transportat la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Constanţa inconştient, cu puls. Din păcate, inima sa a cedat la spital. 

Vlad Dediu era preşedintele Uniunii Naţionale a Studenţilor din România, absolvent al Facultăţii de Transporturi, Ingineria Transporturilor şi Traficului din cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti, al Facultăţii de Transporturi, Ingineria Transporturilor şi Traficului.

Pe pagina sa de socializare, prietenii au scris mesaje de condoleanţe. „Da, cu Ing. in fata, dar din pacate pentru numai pentru 11 zile. De acum numai in Lumina, domnule inginer. Dumnezeu sa te odihneasca de-a dreapta sa!“. 

Uniunea Naţională a Studenţilor din România a transmis un mesaj de condoleanţe: „Viaţa este un drum anevoios şi fără un capăt vizibil. Din păcate, pentru unele persoane, acel capăt apare prea devreme.

Cu durere în suflet, dorim să împărtăşim cu voi faptul că dragul nostru prieten şi membru al familiei UNSR Vlad Dediu s-a stins din viaţă pe data de 11 iulie, în urma unui stop cardio-respirator. Un adevărat lider, voluntar şi prieten se stinge din viaţă înainte de vremea lui, înainte de a-şi vedea toate visele împlinite şi cariera completă. Întreaga federaţie UNSR este alături de familia lui Vlad iar gândurile noastre sunt alături de el.

Drum lin, Vlad!“

Pe aceeaşi temă: 

Băiatul dispărut în Marea Neagră a fost găsit mort, prins între stabilopozi. Părinţii l-au identificat

Bărbat scos din apă de Salvamar. A fost resuscitat timp îndelungat de SMURD, dar inima sa a cedat

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite