Viorel Cataramă l-a vizitat pe IPS Teodosie la Constanţa: „Lupt pentru drepturile românilor“ VIDEO

Viorel Cataramă l-a vizitat pe IPS Teodosie la Constanţa: „Lupt pentru drepturile românilor“ VIDEO

Viorel Cataramă şi IPS Teodosie la locuinţa arhiepiscopală din Constanţa Sursa martor

Viorel Cataramă l-a vizitat la Constanţa pe arhiepiscopul Teodosie. Omul de afaceri s-a remarcat pentru gestul său de a merge într-o localitate din Bărăgan pentru a se infecta cu coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Mâine, la ora 13.30, mă voi întâlni la Constanţa, cu IPS Teodosie. Cred că vom putea identifica căi şi mijloace prin care preoţii şi credincioşii să poată sluji în biserici“, a anunţat Viorel Cataramă miercuri pe pagina sa de Facebook

Joi, 20 mai, Cataramă a fost la arhiepiscopul Tomisului. „Lupt pentru drepturile românilor!“, a precizat acesta, vizitându-l pe Teodosie la locuinţa arhiepiscopală de pe Bulevardul Elisabeta, vizavi de Cazino. El a fost întâmpinat de gazdă, care purta masca de protecţie pe figură. 

„La IPS Pimen trebuia să mergeţi în ATI, să staţi cu el să îl vegheaţi o noapte... fără mască! Dumnezeu sa il odihnească!“, i-a transmis o femeie, pe Facebook, omului de afaceri. 

Pe aceeaşi temă: 

Viorel Cataramă a aflat rezultatul testului de Covid-19: sâmbătă iese la protest în Piaţa Victoriei

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: