Vineri, miting la Constanţa: „Înlăturaţi Ciuma Roşie care s-a extins ca o pânză de păianjen peste România“

Vineri, miting la Constanţa: „Înlăturaţi Ciuma Roşie care s-a extins ca o pânză de păianjen peste România“

Mai multe proteste au avut loc la sfârşitul săptămânii trecute în toată ţara

Vineri, 14 noiembrie, constănţenii vor pleca într-un marş pe străzile oraşului, protestând astfel faţă de abuzurile Puterii. Adunarea se dă în faţa sediului Primăriei, ora 16.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

Traseul marşului în Constanţa va fi următorul: Primărie – Dacia - Casa de Cultură – Republica – Primărie. De la ora 18.00, constănţenii vor protesta în faţa sediului primăriei. La Constanţa, şi-au anunţat prezenţa aproape 2.500 de manifestanţi. 

Organizatorii spun că rolul mitingului este acela de a-i atenţiona pe guvernanţi că nu pot abuza de puterea de care dispun pentru a-şi servi propriile interese. 
 
„Nu pot să-şi bată joc de 18 milioane de români din ţară şi două milioane de români din Diaspora. Ne-am săturat că vedem cum totul stagnează în ţara asta din cauza indiferenţei pe care o demonstrează dânşii.

Este inadmisibil să stăm şi să privim neputincioşi cum toată economia, sănătatea, educaţia, industria, agricultura sunt distruse. Înlăturaţi Ciuma Roşie care s-a extins ca o pânză de păianjen peste România.

Vrem o ţară ca afară, dar o vrem ACASĂ! Vrem cei 25 de ani înapoi“, este mesajul organizatorilor pe Facebook.
 
Totodată, organizatorii cer constănţenilor să iasă la vot: „Ieşi la vot pentru cei care au murit în’89 tocmai ca tu să ai azi libertatea de a alege. Ieşi la vot ! Nu alege să nu alegi!“
 
Astfel de mitinguri sunt organizate vineri la Timişoara, Cluj, Iaşi, Braşov, Piatra Neamţ şi Craiova. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările