VIDEO Deja Vu: „Te cunosc de undeva/Am în minte vocea ta“. Grasu XXL cântă la Constanţa

VIDEO Deja Vu: „Te cunosc de undeva/Am în minte vocea ta“. Grasu XXL cântă la Constanţa

Grasu XXL cântă la Constanţa, în Fratelli FOTO Camibo Events

În ajunul Zilei Îndrăgostiţilor, tinerii Constanţei se vor distra la un concert în Fratelli Lounge and Club, cu invitaţi ca Grasu XXL, Balkiss sau noua speranţă Cristiana Tudose.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un hit al momentului va răsuna joi seara, 13 februarie, în clubul Fratelli din Constanţa.

Cunoscutul refren „Te cunosc de undeva/Am în minte vocea ta“ al piesei „Deja Vu“ va fi ascultat live, în interpretarea lui Grasu XXL.

Rapperul băcăuan din Buhuşi, Dragoş Nichifor pe numele său real, a început să cânte încă de la 14 ani, fiind pasionat de mic de hip-hop. Influenţele primite în cadrul familiei au fost orientate către jazz şi funk, tatăl său fiind un cunoscător al bass-ului.

Piesa difuzată ca single pe Youtube în urmă cu 4 luni, „Deja Vu“, a strâns aproape 14 milioane de vizualizări, iar videoclipul a fost lansat acum două luni. 

„Invităm toţi tinerii îndrăgostiţi şi nu numai la o seară plină de surprize“, spun organizatorii. Concertul începe la ora 23, fiind organizat de Camibo Events.

Cristiana Tudose, nouă speranţă a muzicii din Constanţa FOTO Camibo Events

Seara va marca debutul unei noi voci a Constanţei, Cristiana Tudose, o talentată elevă în ultimul an de liceu la Colegiul Naţional de Arte Regina Maria.

Va fi un concurs de miss dedicat studentelor, unde frumoasele concurente vor trece prin probe de cultură generală, talent şi defilare în ţinute asigurate de Bonsay Atmosphere. Maestrul de ceremonii este Cristian Tuluc.

Muzica va reveni pe scenă prin Balkiss, numele de scenă al lui Florin Balcan, un alt tânăr constănţean care devine cunoscut în lumea artistică a oraşului. 

Balkiss, alias Florin Balcan FOTO Camibo Events

Balkiss va încălzi atmosfera pentru „greul“ serii, Grasu XXL şi ultima sa piesă de rezistenţă cântată cu Ami - „Deja Vu“.

„Cei singuri poate îşi vor cunoaşte jumătatea pe ritmurile melodiei“, îşi fac planuri tinerii organizatori de la Camibo Events. Biletul costă 20 lei.

Vă mai recomandăm

VIDEO Debut în topurile internaţionale. Kate Linn, noua speranţă a muzicii, şi-a lansat videoclipul „Ring my bell“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările