VIDEO Videoclipul „A lu` Mamaia“, imnul Mamaia 2014, este lansat luni

VIDEO Videoclipul „A lu` Mamaia“, imnul Mamaia 2014, este lansat luni

Delia Matache, interpreta imnului Mamaia 2014, „A lu` Mamaia“ Foto Facebook Delia Official

Imnul staţiunii Mamaia, „A lu` Mamaia“ are videoclip, iar de luni, 2 iunie, acesta va putea fi văzut pe toate canalele media de promovare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Piesa „A lu` Mamaia“, cântată de Delia şi Speak, este compusă de Smiley, care a fost ajutat la melodie de Maxx Kissaru, iar la versuri - de Speak, DOC si Micu Dorian.

Videoclipul a fost turnat la Mamaia, la mijlocul lunii mai. Filmările au durat două zile. Clipul conţine toate ingredientele: fete frumoase, salvamari, cluburi şi multă distracţie. În el apare şi primarul Radu Mazăre, care îşi joacă propriul rol, de pasionat de sporturi nautice, dar şi de costumaţii excentrice.

Într-una dintre secvenţe, Mazăre este îmbrăcat în noua ţinută de Cezar, în care va deschide carnavalul de la Mamaia, la prima defilare pe carele alegorice. Cleopatra este, desigur, Delia.

Imnul staţiunii Mamaia este creaţie Ha Ha Ha Production, iar videoclipul este realizat de Evil Twin Studios, în regia lui Spike cu Tudor Panduru D.O.P., fiind coproducţie Cat Music şi Ha Ha Ha Production. După unele estimări, pachetul de promovare a staţiunii Mamaia prin realizarea noului imn a costat peste 25.000 euro.

Vă mai recomandăm

VIDEO Delia feat. Speak - A lu' Mamaia. Imnul oficial al staţiunii a fost lansat

FOTO „A lu’ Mamaia“, noul imn al staţiunii, în deschiderea Fashion Summer Festival

VIDEO Delia primeşte critici de la fani pentru imnul Mamaiei. Consolarea: „E oricum peste piesa Loredanei“

„Epic Show“: Imnul litoralului, reinterpretat în episodul 10

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările