VIDEO Tupeul unui taximetrist care a vrut să escrocheze două femei, mamă şi fiică, pentru o cursă scurtă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un taximetrist a încercat să escrocheze două cliente, mamă şi fiică, cerându-le o sumă enormă pentru cursa efectuată. Fiica a filmat totul.

Un taximetrist din Constanţa a încercat să păcălească două cliente, mamă şi fiică, care efectuaseră o cursă de 7 kilometri, cerându-le 70 lei.

Pornirea la Constanţa costă 2,61 lei, iar kilometrul - de la 1,89 lei în sus. Taximetristul în cauză avea kilometrul la un cost de 2,61 lei. El a cerut cu neruşinare întâi 70 lei pe cursă, spunând că pornirea este 30 lei, apoi a început să coboare preţul, când fata l-a luat la bani mărunţi.

Mama tinerei a încercat să-şi convingă fiica să-l lase în pace, dar tânăra n-a vrut să lase lucrurile aşa: „Lasă-l, mamă, nu mai... “. „Ce, lasă-l!?“, a fost indignată fata care a ameninţat că va chema Poliţia şi îi va face reclamaţie taximetristului.

Prins cu ocaua mică, şoferul a plecat înjurându-le pe femei. 

Video-ul a fost postat pe pagina de Facebook Info Trafic 24. Internauţii o felicită pe tânără pentru atitudine, spunând că aceasta este purtarea corectă în cazul în care te confrunţi cu un escroc.  

„O mămică din Constanţa a filmat această întâmplare, în care taximetristul de la City Park practică preturi incorecte şi ilegale. Pe maşină are afişat pornirea de 2,61 ron. Conform spuselor clientei, au circulat aproximativ 7 km (după gps), iar taximetristul a cerut 64 ron, ulterior 70 ron, pentru cursă. Tariful per kilometru este de 2,61 ron. Şoferul acestui taxi este recidivist şi are un comportament violent“, scrie autorul postării. 

VIDEO

Pe aceeaşi temă: 

Taximetriştii nesimţiţi, greu de pedepsit

Atenţie la taxiuri pe trecerea de pietoni şi pe trotuar!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite