VIDEO O tânără a fost surprinsă cum se droga în timpul unei transmisii live. DIICOT s-a autosesizat şi caută persoanele care apar în imagini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timpul unei transmisii live din staţiunea Mamaia, o tânără a fost surprinsă în timp ce inhala substanţe interzise.

UPDATE În urma apariţiei în spaţiul public a imaginilor în care o tânără este surprinsă consumând substanţe interzise, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate şi DIICOT - ST Constanţa s-au autosesizat şi fac verificări pentru identificarea tinerelor care apar în imagini.

Reporterii Pro TV care au transmis în direct distracţia de pe plaja din staţiunea Mamaia, care a fost polul distracţiei în minivacanţa de 1 Mai, au surprins în direct o tânără în timp ce inhala substanţe care pot fi interzise.

De altfel, mai mulţi tineri români şi străini au ajuns la Spitalul Judeţean Constanţa după ce au consumat substanţe interzise. Una dintre turiste a intrat în comă, conform medicilor de pe ambulanţă. 

În intervalul 30 aprilie-1 mai, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Constanţa, aflaţi în misiune în Mamaia şi Vama Veche, au identificat 11 persoane care aveau asupra lor joint-uri, un plic autosigilant de aproximativ 35 de grame, cu muguri vegetali de culoare verde, 30 de pliculeţe autosigilante transparente cu substanţă vegetală de culoare verde, un ambalaj de staniol în interiorul căruia se aflau aproximativ 10 grame de de substanţă galben-verzui, şapte pastile de culoare roz şi verde, trei pliculeţe autosigilante din plastic cu cristale de culoare alb-gălbui şi galben-verzui, un plic cu pulbere albă,  două grindere metalice, un cântar şi  mai multe folii de staniol în interiorul cărora erau fragmente vegetale de culoare verde.  

Cei surprinşi cu astfel de produse interzise sunt tineri cu vârsta cuprinsă între 22-37 de ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (joint-uri). „La vederea militarilor, tinerii au început să se agite şi au schimbat direcţia de mers. Au fost somaţi, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar”, spun reprezentanţii Jandarmeriei Constanţa.

Grinderele, cântarul, pastilele, folile, pliculeţele autosigilante şi ţigaretele găsite asupra lor vor fi  predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.

Pe aceeaşi temă: 

Cele mai periculoase droguri vândute în cluburi. Pontul unui barman din Vama Veche: „Aveţi grijă unde vă lăsaţi paharul!“

Ce manevre folosesc clienţii fără bani în cluburile de fiţe pentru a părea bogaţi. „A venit unul şi-mi arăta cu cheia de la maşină ce băutură vrea“

Sărbătoare pentru cocalari confiscată de la proletari. Lista lungă a exceselor surprinse pe litoral de 1 Mai

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite