VIDEO Un TAB a rămas blocat în mijlocul paradei de 1 Decembrie. Vehiculele militare, nevoite să-l ocolească

VIDEO Un TAB a rămas blocat în mijlocul paradei de 1 Decembrie. Vehiculele militare, nevoite să-l ocolească

TAB-ul a rămas blocat minute în şir în mijlocul bulevardului                      FOTO Călin Gavrilaş

În timpul defilării tehnicii militare, un TAB a rămas blocat în mijlocul bulevardului. Celelalte vehicule militare au fost nevoite să-l ocolească.

Ştiri pe aceeaşi temă

Parada militară organizată de 1 Decembrie la Constanţa a reunit circa 500 de militari şi reprezentanţi ai structurilor Ministerului de interne şi 80 de vehicule militare.

Defilarea s-a desfăşurat, începând cu ora 11.00, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din oraş, în prezenţa a mii de spectatori care au îndurat frigul primei zile de decembrie.

În timpul paradei, un TAB (transport amfibiu blindat) a rămas blocat pe mijlocul bulevardului, la circa 100 de metri de zona unde era amenajată scena cu oficialităţile care au luat parte la eveniment.

Timp de mai multe minute, celelalte vehicule militare, care trebuiau să treacă prin faţa mulţimii, au ocolit TAB-ul rămas blocat.

Într-un final, vehiculul a fost pornit şi tras într-o margine a bulevardului.

Alături de soldaţii români au fost prezenţi la defilare şi militarii americani şi canadieni dislocaţi la Baza Militară Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa.


Pe aceeaşi temă:

FOTO Militari americani şi canadieni la parada organizată de Ziua Naţională a României

VIDEO Cum arată noile autobuze de transport în comun din Constanţa. „Este o ruşine. Să mă bucur de normalitate?”

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările