VIDEO Cum sună „Dobruja“, melodia unui artist străin inspirată de Dobrogea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebra casă de producţie Armada Music, fondată de Armin van Buuren, a lansat o piesă care poartă numele Dobrogei.

Artistul Rob Garza, de la Thievery Corporation, a creat o piesă care poartă numele Dobrogei. „Dobruja“ se numără printre cele mai recente hit-uri lansate de celebra casă de producţie Armada Music, fondată de Armin van Buuren.

„Dobruja“ este creată de Rob Garza, jumătate din duo-ul electronic american Thievery Corporation (partener Eric Hilton) cu o carieră internaţională de peste 20 ani. 

Piesa este inclusă pe discul „Dissolve“ şi a fost lansată la începutul lunii aprilie, când Garza a anunţat evenimentul pe canalele sale de promovare.

„Sunt realmente încântat să anunţ că noul meu album va apărea în curând la Armada Music. 

Primul cântec lansat este ’Dobruja’, care încorporează vibe-uri mistice şi întunecate, percuţii venite din străfunduri şi voci din alte lumi. 

A fost inspirat în principal din călătorii şi mişcare. 

A fost schiţat pe un laptop în trenuri, avioane şi în camere de hotel. S-a născut din priveliştea admirată prin diferite ferestre, în timp ce priveam lumea şi savuram oraşe, munţii, ceruri şi peisaje. Acest album încearcă să capteze senzaţia de a fi o parte din acele lumi, simţindu-te în acelaşi timp detaşat de ele“, a explicat Rob Garza

Imaginea postată pe Facebook de Rob Garza la anunţarea „Dobrujei“ Sursa Facebook Rob Garza

Imagine indisponibilă

Muzicianul din San Francisco a fost de mai multe ori în România şi mărturiseşte că este permanent inspirat de ceea ce îl înconjoară şi de experienţele sale. Motivaţia lui este de a conecta oameni prin muzică, ceea ce l-a făcut să cânte cu Thievery Corporation în deschidere pentru Paul McCartney, apoi să mixeze muzică în Nepal pentru alpiniştii care escaladează Everestul sau să dea reprezentaţii în cluburi obscure din colţuri îndepărtate ale lumii. Thievery Corporation a folosit, de altfel, în piesele sale versuri în diferite limbi, inclusiv româna.

Armada Music este cea mai mare casă de producţie independentă din lume, fiind fondată în 2003, de Armin van Buuren, Maykel Piron şi David Lewis (AR-MA-DA). Cu sediul la Amsterdam şi filiale la New York şi Londra, Armada reprezintă artişti din muzica electronică precum: Afrojack, Andrew Rayel, Armin van Buuren, Dash Berlin, Erick Morillo, Fedde Le Grand, Gareth Emery, Kevin Saunderson, Lost Frequencies, Loud Luxury, Morgan Page şi W&W.

„Răspunzând nevoii fanilor muzicii dance de a descoperi şi simţi muzica, mai degrabă decât doar de a o asculta-o, ’Dobruja’ oferă un sentiment de mister căruia nimeni nu-i poate rezista. Purtând amprenta lui Rob Garza, această piesă este făcută să te lase fără cuvinte, tânjind după mai mult“, este prezentarea făcută de Armada Music pe Youtube piesei care poartă numele Dobrogei.

Pe aceeaşi temă: 

EXCLUSIV El este românul din spatele superhitului „Waves“ cântat de Mr. Probz. Mihai Puşcoiu vine în România

VIDEO Cazinoul din Constanţa, folosit ca fundal pentru muzica eşecului - noul trend de pe piaţa internaţională

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite