VIDEO Smart Driving Series la Constanţa. Raliul care promovează litoralul a adus cei mai buni piloţi amatori la malul mării

VIDEO Smart Driving Series la Constanţa. Raliul care promovează litoralul a adus cei mai buni piloţi amatori la malul mării

Corina Martin şi maşina Mamaia Style. FOTO Adrian Boioglu

Prima etapă a Smart Driving Series, raliul care promovează litoralul românesc are loc în acest week-end la Constanţa. Aociaţia Litoral Delta Dunării a reuşit să aducă la mare cei mai buni piloţi amatori, iar conceptul a atras imediat turiştii şi localnicii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Smart Driving Series a început după ora 11.00 a zilei de sâmbătă zona din parcarea Maritimo Shopping Center a fost luată cu asalt de curioşi. În cele două zile de concurs, cei mai norocoşi dintre turişti sau constănţeni au putut să participe la aşa-numitul Taxi Racer şi să urce în maşină alături de un pilot experimentat, instructor la Smart Driving. Manşele de concurs au durat 3 ore şi jumătate, iar prima zi s-a încheiat abia după ora 19.00. 
 
Duminică, 31 mai ziua a început cu un warm-up pentru gentleman drivers şi juniori, urmat de rundele de calificări şi manşele de concurs. 
 
Smart Driving Series este un eveniment care va avea loc în mai multe locaţii din ţară. Instructorii profesionişti antrenează piloţi amatori care vor să uite de job-urile de zi cu zi (în cazul categoriei Gentleman), sau care nu au fonduri suficiente (pentru juniori). În ultima lună au fost selectaţi 16 asemenea piloţi care au participat la această primă ediţie de la Constanţa. În toamna lui 2015 cei mai buni doi piloţi vor pleca în Italia să participe la o competiţie similară europeană. 
 
În concurs a intrat şi maşina Mamaia Style, autoturismul de lux care ajută la promovarea litoralului şi în special al staţiunii Mamaia. 
 
"După ce am dat start sezonului 2015 cu o paradă oficială, continuăm să promovăm Makaia în campanii şi evenimente sportive de talie internaţională. După ce am lansat Bobul Mamaia Style şi după ce am promovat Mamaia în evenimente internaţionale de Yachting şi SuperKombat, am invitat tutiştii la Smart Driving Series", a declarat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral Delta Dunării. 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările