VIDEO Secretul Simonei Halep, mărturisit într-un documentar filmat înaintea trofeului de la Dubai

VIDEO Secretul Simonei Halep, mărturisit într-un documentar filmat înaintea trofeului de la Dubai

Simona Halep Sursa Facebook

Simona Halep a dezvăluit reţeta succesului său în tenis: muncă şi iar muncă, chiar şi atunci când simţi că nu mai poţi. Secretul este să îţi dozezi efortul astfel încât să rezişti cât mai mult uzurii. Iar dacă ai greşit, continuă până faci perfect.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-un nou videoclip postat pe canalul său de Youtube, Simona Halep dezvăluie care este secretul succesului său şi ce stă în spatele imaginii învingătoare de la marile turnee. 

Simona îşi mărturiseşte slăbiciunile, nemulţumirile şi defectele, spunând că reuşeşte să învingă datorită disciplinei. Ea acordă echipei sale marele merit în performanţele sale, mărturisind că ea a funcţionat mai bine întotdeauna dacă a avut tovarăşi de drum. 

„Simona Halep nu s-a întâmplat pur şi simplu, ci e rezultatul unei munci de-o viaţă“, este prezentată campioana din Constanţa, care a fost numărul 1 mondial în tenis timp de 64 săptămâni şi a cucerit două titluri de Grand Slam, ea câştigând recent cel de-al 20-lea turneu, la Dubai.

Pe aceeaşi temă: 

Halep: „Sunt mândră de meseria mea. Nu mi-a plăcut să câştig un titlu şi să nu fac nimic în următoarele luni“

Mesaj superb transmis de Darren Cahill după victoria Simonei Halep de la Dubai:  „Forţa şi caracterul tău au strălucit“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: