VIDEO Scene halucinante în Mamaia. Cum a fost filmat la volan un tânăr şofer care tocmai provocase un accident rutier. „Măi, băieţi, ce-aţi băgat în voi?“

VIDEO Scene halucinante în Mamaia. Cum a fost filmat la volan un tânăr şofer care tocmai provocase un accident rutier. „Măi, băieţi, ce-aţi băgat în voi?“

Captură video

Un cetăţean din Constanţa a relatat pe Facebook un incident înspăimântător petrecut în staţiunea Mamaia. Pornit să dea ajutor în cazul unui accident uşor a descoperit că şoferul era incapabil să articuleze vreun cuvânt.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şoferul unui autoturism a pierdut direcţia de mers şi maşina pe care o conducea s-a oprit într-un gard din staţiunea Mamaia în seara zilei de joi, 1 august. Unul dintre martori a mers să vadă care este starea ocupanţilor maşinii, însă în momentul în care s-au apropiat de autoturismul avariat a descoperit trei tineri aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor interzise. Tânărul de la volan nu putea să articuleze niciun cuvânt. 
 
Iată convorbirea dintre martori şi tineri: 
Ce-ai fumat?
....
Ce-ai fumat?
...
Ce-ai fumat?
...
Măi, băieţi, ce-aţi băgat în voi?
Eu n-am fumat, răspunde cel din dreapta şoferului.
Păi şi de ce îl laşi, frate, să meargă cu maşina?

 
Filmarea a fost postată ulterior pe Facebook: „În această seară, în jurul orei 23.00 pe Bulevardul Mamaia, maşină din faţa noastră pierde direcţia de mers şi întră într-un gard. Opresc repede cu intenţia de a acorda primul ajutor. La volan găsim individul din filmare.😑Sunăm la 112 în 5 min apare Ambulanţă iar după 20 min ajunge şi Poliţia. Le reproşez celor de la Poliţie faptul că în toată Mamaia nu am văzut vreun echipaj, însă ei reuşesc să mă lase fără cuvinte: "Doamnă, suntem un singur echipaj pe Ct, iar acum am venit tocmai de la Eforie!". Ce mai puteam spune? Ar fi trebuit felicitaţi pt timpul scurt ce l-au făcut de la Eforie până în Mamaia-Sat!“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările