VIDEO Proteste la malul mării. Construirea unui bloc cu 18 etaje a scos lumea în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură video
Captură video

Zeci de oameni au protestat faţă de ridicarea unui bloc cu 18 etaje în cartierul Faleză Nord din municipiul Constanţa. Nemulţumiţii spun că terenul pe care urmează se se construiască face parte din celebrul dosar al retrocedărilor, în care Radu Mazăre a fost condamnat.

Zeci de oameni au protestat sâmbătă, 8 februarie, în cartierul Faleză Nord, la capătul străzii Ion Raţiu.

Aici urmează ca un investitor privat să ridice un bloc cu 18 etaje chiar în zona de faleză, în apropierea plajei. Locatarii din zonă sunt nemulţumiţi deoarece noua construţie le-ar obtura lumina naturală, iar accesul către paljă ar fi blocat.

De asemenea, protestatarii spun că terenul respectiv face parte din celebrul dosar al retrocedărilor, în care fostul primar al Constanţei, radu mazăre, a fost condamnat definitiv la închisoare.

„Proiect imobiliar P+18, în Faleză Nord. Fireşte, pe un teren retrocedat de Mazăre. Domnului Primar îi mulţumim pentru protecţia antisolară astfel oferită. La Constanţa, după o roată ca la Londra vom avea şi un zgărie-plajă ca la Dubai” se arată pe pagina Constanţa Revival.

Pe aceeaşi temă:

Istoria Constanţei, pe mâna Parchetului. Anchetatorii au deschis un dosar penal şi au dispus oprirea săpăturilor

VIDEO Lanţ uman pentru apărarea vestigiilor arheologice. Un investitor trânteşte în zona veche a Constanţei un bloc cu 4 etaje lucrând „noaptea ca hoţii“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite