VIDEO Cum va fi promovată staţiunea Mamaia în 2017: „Aici dorinţele, chiar şi nerostite, devin realitate“

VIDEO Cum va fi promovată staţiunea Mamaia în 2017: „Aici dorinţele, chiar şi nerostite, devin realitate“

Imagine din filmuleţul de promovare a staţiunii Mamaia Sursa ALDD

Un video care dezvăluie strategia de promovare a staţiunii Mamaia în anul 2017 a fost dat publicităţii de Asociaţia Litoral-Delta Dunării. Investitorii din turism au lansat câteva secvenţe din noul film de promovare Mamaia 2017.

Filmul oficial de promovare a staţiunii Mamaia va fi lansat în februarie 2017, la Târgul de Turism al României. Este o versiune a filmului din 2014, când Mamaia a mai avut o astfel de producţie, pe coloana sonoră a Lanei del Rey, „Young and Beautiful“.

De data aceasta, fundalul muzical este piesa „Experience“ by Ludovico Einaudi. Tema filmului este că indiferent de vârstă, naţionalitate, dorinţe ascunse sau rostite, în inima distracţiei, istoriei şi culturii, toate visele devin realitate. Tenismanul constănţean Horia Tecău, campion mondial la dublu la Wimbledon, este primul Ambasador al staţiunii Mamaia şi cel care va spune în acest film „Welcome to Mamaia!“.

Filmul este finanţat din bugetul ce provine din taxa de promovare a staţiunii Mamaia-Sat Vacanţă şi va fi folosit pentru promovarea staţiunii la târgurile interne şi externe la care vom participa, precum şi la evenimentele pe care le vom organiza sau la care vom fi parteneri. De asemenea, filmul va fi preluat si promovat pe site-urile proprii de către hotelieri, agenţii de turism, ambasadele României în străinătate etc. 

Suntem mândri şi emoţionaţi să înregistrăm un record de vizualizări şi redistribuiri, care ne arată că teaserul este fantastic de bine primit şi apreciat. Echipa de filmare a surprins cele mai frumoase evenimente ale verii care a trecut, imagini de la principalele atracţii turistice din Constanţa şi Mamaia, plajele extinse, promenada, hoteluri frumoase şi faimoasele cluburi de noapte, Parcul de distracţii şi tot ce are Mamaia mai bun de oferit.

Faptul că am reuşit să ne creăm singuri un buget din Taxa de Promovare pe care am introdus-o la Mamaia, prin contribuţiile tuturor agenţilor economici din staţiune şi cu sprijinul Primăriei Constanţa - ne permite să ne situăm detaşat pe prima poziţie ca strategie şi activitate de management de destinaţie în România. De Crăciun, oferim tuturor prietenilor Litoralului Românesc primele imagini ale vacanţei Mamaia 2017!“, a declarat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral-Delta Dunării. 

Pe aceeaşi temă: 

Regată hibernală de yachting, dedicată lui Moş Nicolae. Competiţia nautică are loc în premieră pe lacul Siutghiol

Mamaia, 110 ani de turism organizat. Imagini inedite din vremea străbunicilor noştri - dune nesfârşite de nisip auriu şi întinderi albastre

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: