VIDEO Primar PSD huiduit la festivităţi, în timp ce dădea un interviu pentru Armata SUA: „Să te duci după prietenul tău Mazăre!“

VIDEO Primar PSD huiduit la festivităţi, în timp ce dădea un interviu pentru Armata SUA: „Să te duci după prietenul tău Mazăre!“

Decebal Făgădău, huiduit de protestatari la Ziua Constanţei Sursa Facebook Constanţa protestează

Primarul Constanţei, Decebal Făgădău, a fost huiduit de câţiva constănţeni profund nemulţumiţi de cum arată oraşul condus de succesorul lui Radu Mazăre. Incidentul s-a petrecut de Ziua Constanţei, serbată la 21 mai, de praznicul Sfinţilor Constantin şi Elena.

Primarul Decebal Făgădău (PSD) a fost surprins de contestatari la festivităţile din Piaţa Ovidiu, prilejuite de Ziua Constanţei ce este celebrată la 21 mai. El dădea un interviu echipei de presă a trupelor americane de la Baza aeriană din Mihail Kogălniceanu. 

Aceştia au început să strige puternic „Hoţii, hoţii“, în timp ce primarul îşi aranja ţinuta pentru a începe filmarea. Făgădău a fost surprins de scandări, neaşteptându-se probabil ca protestatarii să tulbure atmosfera din această zi. 

El a renunţat să mai dea interviul, plecând din piaţă, nu înainte de a avea un schimb de replici cu oamenii. Primarul le-a spus acestora că sunt în campanie electorală, apoi i-a aplaudat ironic. 

„La puşcărie! Să te vedem la Poarta Albă, cu prietenul tău Mazăre! Mincinoşilor, hoţilor!“, i-au mai strigat aceştia reproşându-i că a stat la dreapta lui Radu Mazăre într-o administraţie dezastruoasă pentru Constanţa.

Nicolae Badea, membru al grupului Rezistenţa Constanţa care iese în stradă, zi de zi de la finele lui ianuarie 2017, a precizat pentru „Adevărul“:

„Le-am spus americanilor că a făcut toalete de 50.000 de euro bucata. I-am reproşat faptul că a distrus Constanţa.

L-am întrebat ale cui sunt afacerile cu bănci care le tot schimbă în oraş (de pe Ştefan cel Mare şi parcul Casei de Cultură care sunt ca nişte catafalcuri, nu au speteze, nu te poţi rezema şi odihni).

I-am spus că dacă nu se pricepe la administraţie, să sune un primar şi să spună că nu îl duce capul şi să întrebe cum se accesează fonduri europene. Asta l-a enervat cel mai tare. L-am întrebat cum îi merge dosarul de la DNA. Îmi făcea semne că am minte puţină. 

Cam atât am avut timp. El îi dădea întruna că nu înţeleg şi să mă duc la muncă. Lucrez de 37 de ani şi încă mai am până la pensie.

Mă bucur că i-am stricat interviul cu americanii“.

Săptămâna trecută, un incident asemănător a avut loc într-un loc de joacă al oraşului, din cartierul Faleză Nord, când o echipă de campanie PSD, în frunte cu primarul Decebal Făgădău, a fost izgonită din părculeţ de strigătele unui constănţean supărat pe edilii care au lăsat oraşul în paragină. 

Pe aceeaşi temă: 

Echipă de campanie a PSD, izgonită dintr-un parc de un cetăţean revoltat: „Cine v-a împiedicat atâţia ani să faceţi treabă?“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: