VIDEO O persoană este dispărută în Marea Neagră, fiind căutată de pompieri; o alta a fost salvată de la înec

VIDEO O persoană este dispărută în Marea Neagră, fiind căutată de pompieri; o alta a fost salvată de la înec

Foto Arhiva Adevarul

O persoană este dispărută în Marea Neagră, în zona staţiunii Eforie Nord, fiind căutată, joi seară, de pompieri, în timp ce un bărbat de aproximativ 43 de ani a fost salvat de la înec în aceeaşi localitate, el refuzând transportul la spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, joi seară, pentru salvarea unei persoane aflate în pericol, în mare, în staţiunea Eforie Nord, în dreptul digului Belona. Echipa de intervenţie s-a deplasat în zona respectivă şi a început căutările.
 
De asemenea, tot în Eforie Nord, un bărbat a fost salvat din mare joi seară, el fiind preluatcue şenilata de pe plaja din dreptul hotelului Steaua de Mare. Bărbatul de aproximativ 43 de ani, turist, era conştient şi a refuzat transportul la spital.
 
În ultimele zile, din cauza mării agitate şi a curenţilor puternici mai multe persoane s-au aflat în pericol de înec pe litoralul românesc. Din cauza valurilor, în mai multe staţiuni salvamarii au arborat steagul roşu care interzice scăldatul.
 
De la începerea sezonului estival, şase persoane s-au înecat în Marea Neagră.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările