VIDEO Patroana unui hotel din Mamaia, atacată cu ouă în trafic. Interlopul care o urmărea a fost filmat şi dat în direct pe Facebook. Poliţia i-a amendat

VIDEO Patroana unui hotel din Mamaia, atacată cu ouă în trafic. Interlopul care o urmărea a fost filmat şi dat în direct pe Facebook. Poliţia i-a amendat

Maria Done - patroana hotelului Astoria din Mamaia, atacată cu ouă Sursa Facebook MMD

Doi constănţeni au fost amendaţi de Poliţie pentru că au avut o altercaţie în trafic. Un bărbat, apropiat al clanului Spaniolul, a aruncat cu ouă din limuzina sa în automobilul unei foste neveste de afacerist foarte cunoscut în oraş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cearta este mai veche şi are motive personale, iar conflictul celor doi este cunoscut de Poliţie, pentru că s-a soldat cu plângeri penale. 

În ziua de miercuri, 28 octombrie, la ora 14.00, Maria Done, patroana hotelului Astoria din Mamaia şi fosta soţie a lui Viorel Done (patronul chioşcului Dovi de pe Bulevardul Tomis colţ cu strada Tudor Vladimirescu, cercetat pentru contrabandă cu ţigări şi băuturi, netimbrate), a fost urmărită şi atacată cu ouă de Stila Sarafu, un individ violent, interlop, cu dosare penale la activ şi condamnări cu închisoarea. 

Femeia l-a filmat, arătându-se exasperată şi înspăimântată de ce i se întâmplă în plină zi, în plină stradă. Ea explică pe înregistrare de ce s-a ajuns aici. 

Poliţia s-a autosesizat, la apariţia publică a imaginilor.  

„În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care apar două persoane având un conflict în trafic, în municipiul Constanţa, vă comunicăm următoarele: 
    
Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Constanţa şi cei ai Secţiei 3 s-au autosesizat, iar în urma verificărilor, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.660 de lei, pentru aruncarea asupra unei persoane sau asupra unui mijloc de transport cu obiecte de orice fel (Legea 61/1991), oprire neregulamentară şi activităţi de natură a distrage atenţia (O.U.G. 195/2002).
 
De asemenea, femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 435 de lei, pentru folosirea telefonului mobil în timpul conducerii“, a comunicat Poliţia Constanţa.
 

 

Stila Sarafu Sursa Facebook S.S.

Pe aceeaşi temă: 

BMW-ul unui interlop din Constanţa a fost incendiat VIDEO 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările