VIDEO Oamenii legii, umiliţi de tineri la Mamaia. Un jandarm şi un poliţist au fost bătuţi cu bulgări de zăpadă

VIDEO Oamenii legii, umiliţi de tineri la Mamaia. Un jandarm şi un poliţist au fost bătuţi cu bulgări de zăpadă

Momentul în care un bulgăre de zăpadă îl loveşte pe jandarmul constănţean

Scene ruşinoase pentru o patrulă formată dintr-un poliţist şi un jandarm din Constanţa. Oamenii legii au fost solicitaţi să pună la punct un grup de tineri care tulburau liniştea publică într-un cartier rezidenţial din Mamaia. Au dat o amendă după care au fost huiduiţi şi goniţi cu bulgări de zăpadă de către tinerii care se distrau acolo.

Ştiri pe aceeaşi temă

Scenele de la ieşirea din staţiunea Mamaia au avut loc cu puţin timp înainte de miezul nopţii. Locatarii cartierului rezidenţial au sunat la 112 şi au anunţat că mai mai mulţi tineri din Constanţa fac drift-uri pe zăpadă în parcarea unui club. 

 
Atunci când patrula de poliţe a sosit distracţia era în toi. Tinerii făceau întoarceri cu maşinile pe zăpadă sau se lăsau traşi pe bucăţi de plastic de o maşină care fugea cu toată viteza pe gheaţă. 
 
Imaginile surprinse chiar de unii dintre ei spun totul.
 

 
Poliţistul şi jandarmul au stat ascunşi în maşină vreme de cel puţin cinci minute. Atunci când au ieşit să îi ia la întrebări pe tineri au început huiduielile. Zeci de tineri înarmaţi cu telefoane mobile i-au filmat pe oamenii legii şi i-au criticat că le strică jocul periculos.
 
Câteva minute mai târziu, doi dintre şoferi au fost legitimaţi. De atunci a început circul. POliţistul şi Jandarmul au primit fiecare mai mulţi bulgări de zăpadă în cap şi în spate. Tinerii nu s-au oprit până când cei doi bărbaţi în uniformă s-au urcat în maşină şi au plecat.
 

 
Doar că lucrurile au luat o altă întorsătură. În loc să fie speriaţi de rigorile legii, tinerii au blocat maşina poliţiei şi au bombardat-o cu bulgări. Poliţistul a avut ghinionul să derapeze, aşa că scena a fost scăldată în hohote de râs. 
 

Aceasta este a doua seară în care tinerii din Constanţa îşi fac de cap în parcările din Mamaia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările