VIDEO Motociclist urmărit de Poliţie cu girofarul, într-o cursă nebună pe străzi

VIDEO Motociclist urmărit de Poliţie cu girofarul, într-o cursă nebună pe străzi

Maşină de Poliţie, noaptea, cu girofarul într-o cursă de urmărire Sursa Facebook Info Trafic 24

Cursă ca-n filme, noaptea, pe străzile Constanţei. Un motociclist a trecut pe roşu prin două intersecţii, ignorând semaforul şi semnalele poliţiştilor care porniseră în urmărirea lui.


Motociclistul circula în zona Capitol, puţin înainte de miezul nopţii de 25 spre 26 iunie (marţi spre miercuri), când un echipaj de Poliţie situat la intersecţia bulevardelor Mamaia şi Tomis i-a făcut semn să oprească. 
 
Acesta a refuzat şi a accelerat, astfel că poliţiştii au pornit în urmărirea lui. 
 
Un constănţean a filmat scena când motociclistul trece în mare viteză, nebuneşte - după cum descrie martorul - pe strada Mircea cel Bătrân, urmărit de maşina de Poliţie cu girofarurile în funcţiune. Imaginile sunt postate pe pagina de Facebook Info Trafic 24
 
 
Poliţia transmite: „În urma apariţiei în spaţiul public a unei înregistrări video privind urmărirea de către poliţiştii rutieri a unei persoane care conducea o motocicletă, vă comunicăm următoarele:
 
Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Constanţa l-au identificat, în trafic, pe bărbatul în cauză, în zona intersecţiei bulevardului Mamaia cu bulevardul Tomis.
 
Poliţiştii au efectuat semnal de oprire regulamentar şi, pentru că nu s-a conformat, aceştia au procedat la urmărirea motocicletei cu autospeciala din dotare.
 
În timpul urmăririi, bărbatul a trecut, de două ori, pe culoarea roşie a semaforului electric. 
 
În scurt timp, pe strada Mircea cel Bătrân, bărbatul a fost oprit de către poliţiştii rutieri.
 
Acesta a fost legitimat şi sancţionat, conform prevederilor legale, cu amendă în cuantum de 3045 de lei şi măsura complementară a reţinerii permisului de conducere pentru 90 de zile“. 
 
„Motociclistul a fost prins, în spatele unui bloc, după ce maşina Poliţiei i-a tăiat calea!“, precizează cel care a filmat cursa. 
 
Pe aceeaşi temă: 
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: