VIDEO Mohammad Murad s-a ales cu dosar penal după ce a fost filmat în timp ce împărţea cadouri electorale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mohammad Murad s-a ales cu dosar penal, după ce a împărţit pachete într-un cartier al oraşului Mangalia. Investitorul de pe litoral candidează la funcţia de primar al localităţii.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu după ce în spaţiul public au apărut imagini cu Mohammad Murad care împărţea oamenilor săraci pachete inscripţionate cu numele său. 

„În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care apare un candidat la alegerile locale în timp ce ar fi oferit mai multor cetăţeni pachete inscripţionate cu un slogan, alături de numele său, în cursul zilei de astăzi, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de coruperea alegătorilor. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală“, conform IPJ Constanţa.

La 1 august, când a redeschis complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere din Olimp, Mohammad Murad şi-a anunţat candidatura la Primăria Constanţa. La nici 3 săptămâni, Murad s-a răzgândit şi a ales să candideze la Primăria Mangalia. 

„Am promis că odată cu inaugurarea voi alege o opţiune dacă voi candida sau nu. Cred că a venit momentul să mă apuc de alte proiecte mai importante. Şi de asta m-am îmbrăcat jumătate ca muncitor de şantier, cu acest ciocan în mână şi jumătate în halat de medic care are grijă de oameni şi în special de bătrâni. Da, răspunsul meu este voi candida la funcţia de primar al Constanţei”, declara Murad la 1 august.

Omul de afaceri a spus atunci că, dacă va fi ales primar, Constanţa va arăta ca noul său complex din Olimp. „Constanţa va arăta ca acest loc. Provin dintre oameni şi înţeleg. La mine nu există birou, biroul este şantierul, biroul este spitalul, este bătrânul care are nevoie să-l asculţi şi îi voi asculta pe toţi. Întotdeauna avem ce învăţa de la cei în vârstă. Voi lupta şi voi fi cel mai mare luptător împotriva sărăciei. Nu am nevoie de bani, nimeni nu îmi poate oferi nimic care să mă corupă pe mine. Durerea mea este să aducem totul la o normalitate. Aşa cum spunea domnul preşedinte Iohannis o să mergem să aducem lumea la normalitate”, a spus Mohammad Murad.

El va candida sub sloganul „Un primar care te ascultă“.

Pe aceeaşi temă: 

Mohammad Murad şi-a anunţat candidatura la Primăria Constanţa îmbrăcat jumătate în salopetă şi jumătate în halat de medic 

Mohammad Murad, despre premierul Ludovic Orban: „Nu ştie să facă nimic. În viaţa lui n-a dat un salariu“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite