VIDEO Mesajul mamei tinerei care s-a aruncat de pe podul de la Cernavodă în apele Dunării: „Te rog să vii acasă”

VIDEO Mesajul mamei tinerei care s-a aruncat de pe podul de la Cernavodă în apele Dunării: „Te rog să vii acasă”

Scafandrii vor continua căutările în dimineaţa zilei de luni

Mama tinerei care s-a aruncat duminică, 12 noiembrie, de pe podul feroviar de la Cernavodă în apele Dunării a postat un mesaj video pe contul ei de Facebook.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi pompierii şi scafandrii au căutat-o în apele Dunării, Flori Dobre, mama fetei de 18 ani, i se adresează direct fetei spunând că ştie că aceasta este undeva unde poate va vedea mesajul ei. Ea o roagă pe tânără să vină acasă, spunându-i că vor trece peste toate situaţiile împreună.

„Vă rog să daţi share. Trebuie să o găsim! Este acolo undeva şi sigur este speriată”, scrie Flori Dobre.

Redăm mai jos textul mesajului:

”Dacă vezi mesajul acesta, te roagă mama mult să te întorci înapoi pentru că, ştii bine, noi nu am avut niciodată situaţii pe care să nu le rezolvăm. Şi acestea este un lucru pe care, cu siguranţă, îl vom rezolva. Este ceva trecător.

Ştiu că o să mă vezi, că eşti pe undeva pe acolo… te rog să vii acasă”.Pompierii ISU şi scafandrii au căutat duminică, 12 noiembrie, o tânără de 18 ani care s-a aruncat de pe podul feroviar de la Cernavodă în apele Dunării. Din cauza întunericului operaţiunile au fost sistate, urmând să se reia luni dimineaţa.

Pe aceeaşi temă:

VIDEO UPDATE O tânără de 18 ani s-a aruncat în Dunăre de pe podul de la Cernavodă. Căutările scafandrilor vor fi reluate luni dimineaţa

 

citeste totul despre: