VIDEO Cu maşina în Marea Neagră. Ameninţări pentru cel care filma: „Dacă-ţi dau două capace, cum e?”

VIDEO Cu maşina în Marea Neagră. Ameninţări pentru cel care filma: „Dacă-ţi dau două capace, cum e?”

Captură video

Turiştii de pe o plajă din Năvodari au putut vedea în direct cât de greu se scoate un SUV împotmolit în apă. Deşi legea interzice, unii şoferi îşi testează caii putere chiar pe malul mării.

Scena s-a petrecut în dimineaţa zilei de luni, 22 iulie, pe o plajă din zona Năvodari. În imaginile filmate de Bogdan S. se vede că un SUV a rămas împotmolit în apa mării, iar o altă maşină încearcă să-l tracteze.

În acest timp, turiştii ieşiţi la plimbarea de dimineaţă asistau la tot acest spectacol.

Apropiaţii celui care a intrat cu maşina în mare l-au ameninţat pe bărbatul care filma. „Ai o faţă de prost. Dacă îţi dau două capace, cum e? Ia zi, ripostezi şi tu?”

La faţa locului a apărut şi poliţia. „Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional în baza OUG 19/2006 cu 10.000 de lei de poliţiştii din Năvodari”, transmite IPJ Constanţa.

Conform Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa (IPJ), „circulaţia sau staţionarea autovehiculelor pe plajă, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative şi a utilajelor de întreţinere a plajelor, constituite contravenţie, aceasta fiind intre 10.000 şi 20.000 de lei.”

Pe aceeaşi temă:

FOTO Cu maşina pe plajă, printre copii. Ce amendă riscă şoferul

Ce amendă a primit o bucureşteancă după ce a intrat cu maşina pe plajă

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: