VIDEO „Mama mea e procuror. O să muriţi!” Imagini de la reţinerea tinerei care a bătut nouă persoane, dintre care patru poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţie FOTO Arhivă - Inquam Photos
Poliţie FOTO Arhivă - Inquam Photos

Tribunalul Constanţa a decis ca tânăra de 22 de ani să fie arestată preventiv pentru 30 de zile. Procurorii o acuză de săvârşirea a patru infracţiuni de ultraj.

În urma scandalului izbucnit în seara zilei de 11 septembrie, în care nouă persoane au fost lovite de o fată de 22 de ani din constanţa, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa o acuză de săvârşirea a patru infracţiuni de ultraj, în referire la infracţiunea de lovire sau alte violenţe, două infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi o infracţiune de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În imaginile video de la momentul încătuşării acesteia, prezentate de Observatornews.ro, este prezentată tânăra care ţipă la oamenii legii spunându-le că „mama mea e procuror”. Mai mult, ea îi ameninţă pe cei care au reţinut-o că o „să moară”.

Printre cele nouă persoane lovite de tânără sunt şi patru poliţişti şi trei agenţi de pază. În cele din urmă, fata a fost transportată la spital.

Magistraţii de drepturi şi libertăţi au decis ca ea să stea în arest preventiv următoarele 30 de zile.

SURSA VIDEO: Observator News


Scandalul a izbucnit în seara de 11 septembrie, într-un local din oraşul Constanţa, în jurul orei 21.00. Tânăra a intrat în conflict cu o persoană din local pe care a tras-o de păr, a lovit-o cu pumnii şi picioarele, iar cu un pahar aruncat a lovit o altă persoană aflată în acel local.

La faţa locului au venit trei agenţi de pază (a fost activat butonul de panică) aceştia fiind muşcaţi, loviţi în testicule sau în alte zone de către tânăra care, conform unor surse apropiate anchetei, ar fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice şi a unor substanţe interzise.

Unul dintre cei trei poliţişti locali sosiţi să aplaneze conflictul a fost lovit şi zgâriat în timp ce aceasta era imobilizată şi încătuşată. În sediul Poliţiei Locale, tânăra a mai lovit un poliţist de la Poliţia „naţională” şi doi de la cea locală. Tânăra bătăuşă a fost transportată la Secţia 4 Poliţie Constanţa, unde a fost chemat şi un echipaj de la ambulanţă. În timp ce era imobilizată pe targă, fata l-a mai lovit o dată pe poliţistul de la Poliţia naţională.

Citeşte şi:

 Cum a reuşit o fată să bată nouă persoane, dintre care patru poliţişti şi trei bodyguarzi. „Putea şi mai mulţi“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite