VIDEO Litoralul românesc se pregăteşte de distracţia de 1 Mai. Cum arată plajele înainte de marea debarcare

VIDEO Litoralul românesc se pregăteşte de distracţia de 1 Mai. Cum arată plajele înainte de marea debarcare

Curcubeul mării FOTO Claboo Media

Apa Mării Negre are culori de curcubeu, plaja este curăţată, iar hotelierii fac ultimele pregătiri pentru 1 Mai. Pe litoral sunt aşteptaţi peste 35.000 de turişti weekend-ul viitor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ministrul Mediului, Graţiela Leocadia Gavrilescu, a venit personal în Mamaia pentru a vedea stadiul lucrărilor de refacere a plajelor. Ea s-a declarat mulţumită de stadiul lucrărilor. Mai multe sectoare de plajă sunt cuprinse într-un program de refacere.

Proiectul cu finanţare europeană de lărgire a sectoarelor de plajă Eforie Sud, Mamaia Sud, Tomis Nord, Tomis Centru şi Tomis Sud face parte dintr-un master plan din 2011. O firmă austriacă (Porr Bau) a câştigat licitaţia pentru sectorul Mamaia Sud, iar o firmă olandeză (Van Oord) pentru restul zonelor.
 
Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, spune că sunt hoteluri în Mamaia unde nu mai există camere libere. Autorităţile spun că turiştii care vor veni pe litoral vor avea parte de multe surprize.

Tarifele de cazare pornesc de la 50 de lei pe noapte pentru o singură persoană la un hotel de două stele şi poate ajunge la 150 de lei pe noapte în unităţile de patru stele, în aceste tarife fiind inclus şi micul dejun.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările