VIDEO Kira Hagi, despre fratele Ianis, eroul din Glasgow: „O să fie cel mai cel“

VIDEO Kira Hagi, despre fratele Ianis, eroul din Glasgow: „O să fie cel mai cel“

Ianis şi Kira Hagi Sursa Facebook KH

Kira Hagi a postat un mesaj emoţionant despre fratele său, Ianis, care a fost eroul meciului dintre noua sa echipă Glasgow Rangers şi Sporting Braga.

Ştiri pe aceeaşi temă

Kira Hagi şi-a mărturisit încrederea în fratele său, Ianis, care a reuşit un meci extraordinar în seara de joi, 20 februarie, pe arena lui Glasgow Rangers, noua sa echipă. Ianis Hagi a înscris două goluri şi a condus clubul spre victorie, sub privirile mândre ale tatălui său, Gheorghe Hagi, care a asistat din tribune evoluţia spectaculoasă a urmaşului său.

„Nu am avut vreodată dubiu că o să fie cel mai cel. Însă nu pot să vă descriu cum e să fii pe stadion când începe să dea roade toată munca lui, toţi anii în care nu a avut vacanţă, tot chinul fizic şi psihic, toată determinarea lui şi toată obsesia pentru un obiect plin cu aer... “, a scris Kira Hagi pe pagina sa de Facebook. 

Pe aceeaşi temă: 

Hagi, descris de fiica sa, aşa cum puţini îl ştiu: Episod superb povestit de Kira legat de tatăl ei şi de Ianis

FOTO Kira Hagi, mesaj şi fotografie emoţionante pentru fratele ei, Ianis, şi restul fotbaliştilor de la naţionala de tineret a României

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: