VIDEO Imagini inedite surprinse la Constanţa. O maşină cu personalitate a plecat singură la plimbare

Maşină cu personalitate la Constanţa

Imaginile, care acum par amuzante au fost surprinse cu o cameră video montată pe bordul unui alt autotusim şi postate pe site-ul trafictube.ro. Un autoturism lăsat fără frâna de mână trasă a fost la un pas să lovească alte autoturisme parcate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Clipul a fost filmat pe strada Fulgerului din Constanţa - o zonă liniştită, prin care nu trec de obicei multe maşini. Autoturismul din imagine a fost parcat de proprietar pe rampa din faţa magazinului, fără frână de mâna trasă.

Panta a fost suficient de mare că să determine maşina să o ia la vale. Un constănţean în tricou albastru care trecea pe stradă îşi da seama că la volan nu se afla nimeni şi sare să deschidă portiera. Nu reuşeşte aşa că prinde maşină de clanţa şi de oglindă şi strigă la trecători în căutarea unui ajutor.

Maşina ar fi lovit un alt autoturism parcat dacă nu era oprită la timp de bărbatul cu tricou albastru şi un altul care a împins-o înapoi de unde a plecat. Şoferul neatent a ieşit într-un final din magazin şi a tras frână de mâna.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările