VIDEO Hitul „Miami”, compus de Manuel Riva şi Alexandra Stan, devine Imnul NEVERSEA 2018

VIDEO Hitul „Miami”, compus de Manuel Riva şi Alexandra Stan, devine Imnul NEVERSEA 2018

Ediţia de anul acesta a Festivalului NEVERSEA mai vine cu o noutate: un imn oficial. Melodia este compusă de Manuel Riva şi Alexandra Stan şi este cunoascută în întreaga lume.

La mai puţin de două luni până la festivalul NEVERSEA, organizatorii au pregătit încă o surpriză pentru fanii festivalului. În acest an NEVERSEA are şi un imn oficial compus de Manuel Riva şi Alexandra Stan. „Manuel Riva se simte onorat că una din piesele sale a ajuns imnul oficial al celui mai mare festival de pe o plajă din Europa, NEVERSEA. Cunoscutul hit ‘’Miami’’ al lui Manuel Riva cu Alexandra Stan, care a fost săptămâni întregi în Billboard charts, devine imnul festivalului, ediţia 2018, dar cu o reinterpretare a versurilor, dedicată vibe-ului NEVERSEA”, transmit organizatorii festivalului.

Manuel Riva a declarat că „Vibe-ul festivalului Neversea este unul greu de uitat. Este o onoare pentru mine ca una dintre producţiile mele să fie aleasă piesa oficială a festivalului."

Alexandra Stan este unul dintre artiştii români care a reuşit să treacă graniţele ţării şi să ajungă cu hituri ca şi “Mr. Saxobeat” şi “Lemonade”. Alexandra a participat la prima ediţie a festivalului NEVERSEA în calitate de fan şi se declară impresionată de anvergura evenimentului dar şi de dimensiunea artiştilor care au urcat până acum pe scene.

„La prima ediţie m-am distrat super tare cu fetele mele în public. Acum sunt super happy că voi cânta la Neversea alături de Manuel Riva, iar pentru mine lucrul acesta înseamnă enorm. Am fost la multe festivaluri, dar la Neversea m-am distrat cel mai mult. Şi într-un fel pot spune că am petrecut în curtea mea. Eu stau foarte aproape de locul unde se desfăşoară festivalul. Bucuria e şi mai mare pentru că împreună cu Manuel Riva am transformat piesa “Miami”, foarte dragă mie, în imnul Neversea. Este wow. Cum spun şi versurile “I feel I'm home” şi chiar sunt acasă”, spune Alexandra Stan.

Pe cei doi artişti îi puteţi vedea între 5-8 iulie pe scena principală a festivalului NEVERSEA.

Pe aceeaşi temă:

 

Neversea 2018: al doilea val de artişti anunţaţi la festivalul de la Constanţa

Armin van Buuren şi Steve Aoki vin la NEVERSEA 2018. Al doilea val de invitaţi-surpriză 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: