VIDEO Copil muşcat de câini, în plină zi, pe o stradă din Năvodari

VIDEO Copil muşcat de câini, în plină zi, pe o stradă din Năvodari

Captură video

Incidentul s-a petrecut în plină zi, iar imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere din zonă. În schimb, autorităţile locale spun că totul este în regulă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi câini fără stăpân se reped la un copil care trecea pe o stradă situată între mai multe blocuri. Băiatul nu face niciun  gest, trece prin faţa lor, iar în imagini se vede cum câinii aleargă după el şi îl muşcă.

Un locatar a povestit că, după ce a fost muşcat, copilul stătea pe trotuar şi ţipa. Apoi a fost luat de acolo de mai mulţi martori.

La sosirea poliţiei, care a fost apelată prin 112, copilul nu a mai fost găsit.

În schimb, reprezentanţii primăriei Năvodari susţin că totul este în regulă. „Poliţia locală Năvodari a fost sesizată cu privire la acest caz, la faţa locului poliţiştii nu au găsit copilul şi nici câinii fără stăpân, martorul de la faţa locului a declarat agenţilor de poliţie că băiatul este în regulă şi că a revenit la locuinţa sa”, declară Elena Aftene, purtător de cuvânt primăria Năvodari.

VIDEO: CT News

Citeşte şi:

Ce mai oferă candidaţii la Primărie alegătorilor: un fost primar din Năvodari a împărţit alcool

Vali Vijelie amendat pentru tulburarea liniştii pe litoral: „Unde e vina mea? Şi şeful poliţiei era cu mine la masă“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările