VIDEO Concert Vali Vijelie în Eforie Nord, „acompaniat” de Poliţie. Spectatorii, împrăştiaţi într-un mod inedit

VIDEO Concert Vali Vijelie în Eforie Nord, „acompaniat” de Poliţie. Spectatorii, împrăştiaţi într-un mod inedit

Oamenii legii patrulează pe litoral FOTO: IPJ Constanţa

Lumea adunată la concert a fost împrăştiată într-un mod inedit de către poliţişti. Totul s-a petrecut pe litoral, în Eforie Nord.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oamenii s-au adunat într-un loc unde Vali Vijelie susţinea un concert, în staţiunea Eforie Nord.

Conform jurnaliştilor Digi 24, poliţiştii au recurs la un mod inedit de a-i împrăştia pe spectatori: au pornit sirenele autospecialelor.

În cele din urmă, lumea a părăsit zona.

Tot în Eforie Nord, la finalul lunii iulie, mai mulţi turişti au dansat sârba pe o stradă. Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa anunţa a doua zi că poliţiştii au identificat terasa în cauză (care a difuzat muzica) şi au aplicat operatorului economic o sanctiune contraventională, în valoare de 5.000 de lei, pentru neluarea măsurilor de prevenire şi limitare a infectării cu virusul Covid-19, conform Legii 55/2020.

„Pe această cale, poliţiştii îi sfătuiesc pe operatorii economici să nu încurajeze comportamentul turiştilor care, din dorinţa de a se distra, uită să respecte măsurile de distanţare fizică.

Reamintim turiştilor că au datoria de a conştientiza riscul la care se expun pe ei înşişi, dar şi pe cei din jur, prin nerespectarea măsurilor de protecţie sanitară şi a normele de protecţie împotriva răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus”, mai spun poliţiştii.

VIDEO: Digi 24

 

Citeşte şi:

Beach-baruri din Eforie Nord, închise de  Protecţia Consumatorilor. Ce au descoperit organele de control

VIDEO O ambarcaţiune în care erau şapte persoane, în pericol de răsturnare la Eforie Nord


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: